استخوان مصنوعی ساخته شده از فلس ماهی

گروه تحقیقاتی جونزو تاناکا در موسسه تکنولوژی توکیو با استفاده از فلس ماهی موفق ساختن استخوان مصنوعی شدند.آنها دریافتند که کلاژنی که فلس ماهی را تشکیل می دهد ،ساختار بسیار مشابهی به ضخیم ترین لایه قرنیه انسان، در استرومای قرنیه دارد. تا به حال دانشمندان برای این منظور از پوست خوک استفاده میکردند اما  ویروس های مشترکی بین انسان و حیوانات وجود دارد که بدین معناست که میتواند از از خوک به انسان انتقال داده شود.

انزل وب

اما توسط ماهی ها این اتفاق نمی افتد،بنابراین این یکی از ویژگی های این روش است که بسیار بی خطر و ایمن خواهد بود. همچنین استخوان مصنوعی ساخته شده از ماهی می تواند تراکم بسیار بالاتری داشته باشد، بنابراین این استخوان مصنوعی بسیار قوی است. علاوه بر این هنگامی که این ماده در بدن کار گذاشته می شود باعث میشود که عمل استخوان سازی سریعتر انجام شود، با استفاده از استخوان مصنوعی ساخته شده از کلاژن خوک این عمل ۶ ماه طول میکشد اما با استفاده از کلاژن ماهی این عمل حدود ۳ ماه بطول می انجامد.

انزل وب

این گروه قصد دارد تحقیقات خود را با هدف بررسی فرآیند تشکیل سریعتر استخوان و افزایش قدرت مواد تشکیل دهنده ادامه دهند.هدف این است که این تکنولوژی بتواند به عنوان پایه و اساسی برای درمان بازسازی استخوان مفید واقع شود و همچنین برای درمان سریعتر افراد مسن که مدت زمان درمان آنها طولانی میباشد موثر واقع شود.

میتوانید ویدیو این استخوان مصنوعی را از اینجا مشاهده کنید.

منبع خارجی:diginfo

ویرایش و ترجمه:انزل وب

به این مطلب امتیاز دهید

مطالب مرتبط

انزل وب
طبیعت برترین مهندس جهان: ۹ ترفند طراحی الهام گرفته شده از زیست شناسی

نظرات