آموزش حذف و پس گرفتن پیام،عکس و .. ارسال شده در چت ،گروه و.. واتس اپ

آموزش حذف و پس گرفتن پیام ، عکس ، ویدیو و.. ارسال شده در چت و گروه واتس اپ

واتس اپ که لقب امن ترین پیام رسان دنیا را دارد، در جدیدترین آپدیت خود قابلیت جدیدی اضافه کرده است تا از رقبای خود عقب نماند. این ویژگی کاربردی که امکان پس گرفتن پیغام ارسال شده اشتباه در واتساپ می باشد، برای کاربران در دنیای امروز یک ویژگی ضروری است و افراد انتظار دارند که هر پیام رسان خوبی دارای این ویژگی باشد تا به راحتی بتوانند پیام، عکس و مورد ارسالی مورد نظر را از گروه یا چت خصوصی و از دید همه پاک کنند. در ادامه این ویژگی را به طور کامل توضیح می دهیم.

پاک کردن و پس گرفتن پیغام ، عکس ، فیلم ، استیکر و.. اشتباه فرستاده شده در چت واتس اپ

 How to Delete Messages,Pictures, Stickers, Videos, and … that Have Been Sent on Whatsapp 

شاید برای همه ی ما پیش آمده باشد که پیامی را در عصبانیت بنویسیم و بعد از چند ثانیه از ارسال آن پشیمان شویم و یا به اشتباه استیکر یا عکسی را در گروهی قرار دهیم. خبر خوب این است که حذف پیغام ارسالی در واتساپ به این نرم افزار اضافه شده است و شاید این ویژگی باعث برطرف شدن بسیاری از سوءتفاهم ها باشد. برخلاف تلگرام، ویژگی حذف پیام فرستاده شده در واتساپ محدودیت زمانی کوتاه تری دارد و شما می توانید پیغام ارسالی تان را تنها به مدت ۷ دقیقه چه خوانده شود یا نه پس از ارسال در چت خصوصی یا گروه ها حذف کنید. پیام هایی که از قبل ارسال کرده اید را نمی توانید از طریق این ویژگی حذف کنید و برای حذف پیام اشتباهی در واتساپ علاوه بر خودتان، مخاطب شما هم باید از بروزترین نسخه این نرم افزار استفاده کند. این ویژگی بر روی سیستم عامل اندروید و iOS وجود دارد که در انزل وب هر دو مورد را با جزئیات بررسی می کنیم.

جلوگیری از خوانده شدن پیام در واتساپ اندروید

برای حذف پیام فرستاده شده در واتساپ کافی است روی پیغام ارسال شده را نگه دارید و آن را انتخاب کنید. پس از انتخاب در بالای صفحه چند ابزارک ظاهر خواهد شد که یکی از آن ها علامت یک سطل آشغال است. مطلب آموزش حذف خودکار عکس های بدون استفاده و دانلود شده در تلگرام ، واتس اپ ، هایک ، لاین و.. در انزل وب را از دست ندهید.

جلوگیری از خوانده شدن پیام در واتساپ اندروید

پس از انتخاب آیکن حذف یا همان علامت سطل آشغال پیغامی در صفحه نمایش داده می شود و از شما می پرسد که می خواهید پیام را برای چه کسانی حذف کنید.

حذف پیام ارسال شده در گروه واتس آپ

با انتخاب گزینه ی حذف پیام برای همه به راحتی پیام، عکس، استیکر، فایل صوتی و … مورد نظر برای شما و مخاطبتان حذف می شود. برای حذف پیام اشتباهی در واتساپ از گروه ها در گوشی های با سیستم عامل اندروید نیز کافی است همین روال را دنبال کنید.۳ روش حل مشکل نشان ندادن هشدار پیام جدید در تلگرام ، اینستاگرام ، واتس اپ و.. را هم قبلا در انزل وب به صورت کامل بررسی کردیم.

امکان حذف پیام ارسالی در واتساپ

پس از حذف، پیغامی بر روی صفحه نمایش داده می شود که به شما اطلاع می دهد که قابلیت حذف پیام در واتساپ تنها در صورتی امکان دارد که مخاطب شما هم از جدیدترین نسخه این نرم افزار استفاده کند. نگران نباشید! از آنجایی که بروزرسانی این نرم افزار معمولا بعد از مدت مشخصی اجباری می شود در نتیجه تمامی کاربران وادار به آپدیت آن خواهند شد. به مطلب برنامه مسنجر کامپیوتر با قابلیت استفاده همزمان اکانت تلگرام ، واتس اپ و.. در انزل وب نیز سر بزنید.

جلوگیری از ارسال پیام اشتباه در واتساپ

سپس خواهید دید که جلوگیری از ارسال پیام اشتباه در واتساپ با موفقیت انجام شده است.

قابلیت حذف پیام در واتساپ

امکان حذف پیام ارسالی در واتساپ در گوشی های آیفون و سیستم عامل iOS

برای جلوگیری از خوانده شدن پیام در واتساپ بر روی آیفون یا آیپد شما پیام، استیکر و … مورد نظر خود را انتخاب کنید. یعنی برای چند ثانیه روی پیغام مورد نظر نگه دارید تا منوی مشکی رنگ ظاهر شود تا بتوانید گزینه ی حذف (delete) را انتخاب کنید.

حذف پیغام ارسالی در واتساپ

بعد از انتخاب گزینه ی حذف صفحه به حالت انتخاب پیام ها تغییر میکند، و امکان حذف پیام ارسال شده در واتس اپ را به صورت چندتایی می دهد. همانطور که در عکس می بینید یک آیکن سطل آشغال یا حذف نیز ظاهر شده است که با انتخاب آن روند حذف پیام اشتباهی در واتساپ کامل می شود. همچنین شما می توانید جلوگیری از به اشتراک گذاری شماره تلفن با فیس بوک توسط واتس اپ را نیز به کمک انزل وب یاد بگیرید.

جلوگیری از خوانده شدن پیام در واتساپ

قبلا دو قابلیت مخفی واتس اپ : خواندن پیام بدون خوردن دو تیک و تعیین حالت متن ها را در انزل وب توضیح دادیم اما پس از انتخاب این سطل آشغال کوچک پیغامی نمایش داده میشود که آیا میخواهید پیام را تنها برای خودتان (Delete for Me) حذف کنید و یا برای همه (Delete for Everyone)؟ در نتیجه برای پس گرفتن پیغام ارسال شده اشتباه در واتساپ باید گزینه ی Delete for Everyone را انتخاب کنید و باز هم به شما یادآوری می شود که امکان حذف پیام ارسالی در واتساپ تنها زمانی امکان پذیر است که مخاطب شما هم از آخرین آپدیت این نرم افزار استفاده کند و با فشردن دکمه ی OK این پیغام نیز بسته می شود.

حذف پیام فرستاده شده در واتساپ

خواهید دید که پیغام شما با موفقیت حذف شد. اما متاسفانه از پیام حذف شده همانطور که در عکس زیر مشاهده می کنید ردی باقی می ماند که امیدواریم در آپدیت های بعدی واتس اپ این مورد نیز برطرف شود. واتس اپ بالاخره در حال نزدیک شدن به سایر رقبای خود مانند iMessage یا تلگرام است. این پیام رسان محبوب با وجود امکانات کمتر یکی از کاربردی ترین نرم افزارهای گوشی در دنیا است. مطلب پیگیری موقعیت و پیدا کردن مشخصات مزاحم تلفنی،هکر تلگرام،واتس اپ،فیس بوک و .. در انزل وب را نیز فراموش نکنید.

حذف پیام ارسال شده در واتس اپ

برای اطلاع رسانی آخرین تغییرات و آپدیت های نرم افزار های محبوب انزل وب را دنبال کنید ،  از اینکه این مطلب را مطالعه کردید مچکریم.

نظر و پیشنهاد شما چیست؟

نظر شما در باره ی امکان حذف پیغام ارسالی در واتساپ چیست؟ آیا این ویژگی نرم افزارهای پیام رسان را می پسندید؟ حتما تجربه خود از استفاده امکان پس گرفتن پیغام ارسال شده اشتباه در واتساپ را با ما به اشتراک بگذارید. همچنین اگر از ویژگی جدیدی در واتس اپ اطلاع دارید به ما معرفی کنید.

بازی زولا

مطالب مرتبط

قفل کردن و رمز گذاشتن روی واتساپ اندروید و آیفون
آموزش ۷ روش قفل کردن و رمز گذاشتن روی واتساپ اندروید و آیفون
استیکر در واتساپ
آموزش کامل ارسال ، حذف ، دانلود و اضافه کردن استیکر در واتساپ
گذاشتن استوری عکس ، فیلم و.. در واتس اپ
آموزش کامل نحوه گذاشتن استوری عکس ، فیلم و.. در واتس اپ
بلاک كردن و رفع بلاک شخص واتس اپ
آموزش ۷ روش رفع بلاک و بلاک کردن شخص در واتس اپ اندروید ، آیفون و..

نظرات

  • علیرضا says:

    چرا کسی جواب نمیده ؟ چطور میشه پیام های قدیمی رو برای همه پاک کرد ؟

    0
  • سحر says:

    وقتایی که فقط گزینه delete for me رو فقط داره چیکار میشه کرد؟

    0
  • مرتضی says:

    سلام استادان عزیز
    چطور میشه پیامی که چند روز پیش دادیم رو پاک کنیم یا اینکه طرف مقابل نتونه ثابت کنه من این پیامارو دادم.
    مثلن در تلگرام شما اگر دلیت اکانت کنی دیگر اثری از نام و شماره شما برای طرف مقابل دیده نمیشه و نمیتونه ثابت کنه که کی پیامارو داده.
    ممنون میشم

    0
  • Bahar says:

    سلام چرا گاهی اوقات وقتی میخوایم پیام و حذف کنیم، گزینه حذف برای همه نمیاد.فقط گاهی هست؟؟؟ علتش چیه

    0
  • لیلا says:

    سلام ویرایش نداره مثلا یه جمله می زنی توش اشتباه تایپی هست می خوای ویرایش کنی نمی شه

    0
  • هانی says:

    سلام یه سری پیام فرستادم واسه ی نفر ک باید تا یکشنبه پاکشون کنم….میشه کمک کنین…ی راه حلی چیزی…اگه بیاد و بخونه این پیامارو باعث دلخوری دوتا خانواده میشه

    0
  • حدیث says:

    سلام من چندتا عکس برای دوستم فرستادم الان بعد از یه روز میخوام از توی صفحش حذفشون کنم!این امکان هست بعد از ۱روز حذف کرد یا نه دیگه؟؟میشه سریعتر جواب بدین ممنون

    0
  • تقی فدوی زاده says:

    مدیر گروه یا ادمین چطور میتونه پیامهایی که با عث نفاق در گروه میشه را پاک کنه متشکرم

    0
  • اشکان says:

    اگه امکان داره جواب بدید..
    اگر اشتباه حذف برای خودم را بزنم چه راهی داره دوباره برای بقیه حذف کنم…

    0
  • شيوا says:

    منم اشتباهى بجاى حذف همه نوشتم حذف خودم روزدم چکار کنم

    0
  • لادن says:

    ببخشید دخترم یک عکسی رو اشتباه فرستاد برای گروهی در واتیاپ.از اعصاب خرابم به جای حذف برای همه زدم حذف برای من الان چکار کنم تا برای اونا پاک بشه

    0

تبلیغات متنی