6 روش حل مشکل استفاده 100% از CPU و هنگ کردن ویندوز

۶ راه حل مشکل ۱۰۰ درصد شدن استفاده CPU توسط سیستم

آیا شما هم این مشکل را داشته اید که کامپیوتر و یا لپ تاپ شما هنگ کرده و مجبور به ریستارت کردن کامپیوتر خود شده باشید. آیا سی پی یو (CPU) کامپیوتر و یا لپ تاپ شما به صورت مداوم و ۱۰۰ درصد در حال کار کردن است. برای بررسی این موضوع و نحوه کارکرد CPU و حل مشکل استفاده ۱۰۰ درصدی از CPU که موجب هنگ کردن سیستم عامل میشود ، با ما همراه باشید.

۶ روش حل مشکل استفاده ۱۰۰% از CPU و هنگ کردن ویندوز

How to Fix High CPU Usage Caused by System Interrupts

اگر پردازنده (CPU) کامپیوتر و یا لپ تاپ شما به صورت ۱۰۰ درصدی در حال کار کردن است، فرآیندی که در این مساله دخیل میباشد “وقفه سیستم” نام دارد. ما در زیر قصد داریم وقفه سیستم را توضیح داده و ترفند پیدا کردن و رفع دلایل به وجود آمدن وقفه سیستمی را که باعث استفاده ۱۰۰ درصدی از CPU و هنگ کردن سیستم عامل های ویندوز خصوصا ویندوز ۷ ، ۸ و ویندوز ۱۰ می شود را به شما آموزش دهیم.

وقفه سیستمی چیست؟

در نگاه اول به نظر می رسد وقفه سیستمی یا System Interrupts به عنوان یک فرایند ویندوز در بخش Task Manager باشد، اما در واقع این یک فرایند نیست. به نوعی مسئول گزارش میزان استفاده از پردازنده توسط وقفه هایی است که در سطح پایین سیستم اتفاق می افتد.

Windows-Interrupts-Task-Manager

وقفه ها از مسایل نرم افزاری و سخت افزاری سرچشمه می گیرند. که در توضیح وقفه ها در ویکی پدیا این گونه قید شده است:

یک وقفه، هشدار پردازنده برای اجرای یک موقعیت با اولویت بالاست که نیاز به یک وقفه در اجرای کد فعلی پردازنده دارد. پردازنده برای پاسخ و مقابله با این رویداد، با تعلیق فعالیتهای جاری و ذخیره کردن موقعیت فعلی، تابعی را با نام کنترل وقفه اجرا می کند تا برنامه با اولویت بالاتر اجرایی گردد.

زمانی که کار کنترل وقفه پایان یافت و اجرای برنامه با اولویت بالا تمام شد. پردازنده اجرای موقعیت قبلی خود را از سر می گیرد. وقفه ها در واقع شکلی از ارتباط سخت افزار و نرم افزار با CPU (پردازنده) می باشد. برای مثال هنگامی که بر روی صفحه کلید خود تایپ می کنید، سخت افزار و نرم افزار مربوطه یک وقفه به پردازنده ارسال می کند. وقفه ها میتوانند سیگنالی مبنی بر یک خطای رخ داده به پردازنده ارسال کنند و این باعث افزایش استفاده از پردازنده و یا قطع آن شود. یک سیستم سالم، وقفه سیستمی آن برای استفاده از پردازنده  ۰.۱ درصد الی ۲ درصد می باشد که بسته به فرکانس پردازنده، نرم افزار مربوطه را اجرا و آن را به سخت افزار متصل می کند. پیک وقفه سیستمی در رنج طبیعی بین ۳ الی ۷ درصد است که این درصد بستگی به system setup کامپیوتر و لپ تاپ شما دارد.

برطرف کردن مشکل استفاده صد درصدی از پردازنده (CPU)

اگر سیستم شما به صورت مداوم هنگ کرده و یا خاموش می شود یعنی اینکه بیش از ۵ الی ۱۰ درصد از سی پی یو استفاده شده و این به معنی می باشد که مشکلی در بخش سخت افزار کامپیوتر و یا لپ تاپ شما وجود دارد. اگر هنوز اطمینان ندارید که مشکل هنگ کردن و خاموش شدن ناگهانی سیستم شما از پردازنده می باشد. حتما پست، ۷ دلیل اصلی خاموش شدن ناگهانی کامپیوتر و لپ تاپ  انزل وب را مطالعه فرمایید و یا می توانید دلایل ریستارت شدن ناگهانی کامپیوتر خود را نیز در پست، وقتی که کامپیوتر ناگهانی و پی در پی ریستارت میشود چکار کنیم؟ بیابید.

حال با ما همراه باشید و دلایل اینکه چرا پردازنده شما در حالت حداکثری خود قرار گرفته را بشناسید. قبل از شروع فراموش نکنید کامپیوتر خود را ریستارت کنید.

۱) چک کردن درایور سخت افزارها

شما در این مرحله می بایست درایورهای خود را چک کنید ما پیشنهاد می کنیم نرم افزار DPC Latency Checker را دانلود و اجرا کنید. روش پاسخ با تعویق (DPC) یک فرایند مربوط به وقفه سیستم است. هنگامی که کنترل وقفه نیاز به تسلیم شدن برای اجرای یک وظیفه با اولویت پایین می شود را DPC می نامند. نرم افزار DPC Latency Checker، سیستم شما را تجزیه و تحلیل کرده و با چک کردن زمان تاخیر درایورهای دستگاه در حالت هسته، شما متوجه خواهید شد که آیا زمان واقعی جریان صوتی و تصویری را می تواند اداره کند یا خیر. این یک راه حل سریع برای آشکار شدن مشکل های سیستم است که نیاز به نصب هم ندارد. اگر نمودارهای قرمز همانطور که در تصویر زیر مشخص است در بالاترین حد خود بودند یعنی چیزی خاموش است و یا درست کار نمی کند.

DPC-Latency-Checker

شما می توانید از این طریق مشکل خود را پیدا کنید، اگر مشکل ۱۰۰ درصد کار کردن سی پی یو به تازگی رخ داده است می توانید به روزرسانی درایور را به نسخه استاندارد برگردانید و یا درایورها را به آخرین ورژن بروزرسانی کنید. همچنین شما برای پیدا کردن درایورهایی با DPC بالا می توانید نرم افزار LatencyMon را نصب و اجرا کنید. این نرم افزار زمان های تاخیر را برای پیدا کردن فایل هایی با DPC بیشتر بررسی می کند. بعد از نصب و اجرایی کردن نرم افزار، بروی دکمه Start/Play button کلیک کنید. سپس این نرم افزار درایورهای شما را براساس بالاترین DPC نمایش می دهد.

Windows-Interrupts-Task-Manager

درایورها با DPC بالا به طور بالقوه باعث به وجود آمدن تعداد زیادی وقفه هستند و این موضوع میتوانید باعث ایجاد مشکل استفاده ۱۰۰% CPU در Task Manager شود.

۲) غیرفعال کردن دستگاه های داخلی

برای حل مشکل ۱۰۰ درصد بودن CPU ، شما میتوانید دستگاه های داخلی لپ تاپ یا کامپیوتر خود را غیرفعال کنید. برای شروع از منوی استارت ویندوز، Device Manager را جستجو کنید و سپس کلیک کرده تا محیط Device Manager برای شما نمایش داده شود سپس در لیست نمایش داده شده بر روی درایورهای خود مثل کارت شبکه کلیک راست کرده و گزینه Disable را انتخاب کنید.

Disable Internal Devices

در این زمان می بایست استفاده پردازنده از وقفه های سیستمی را چک کنید و یا می توانید با استفاده از نرم افزار DPC Latency Checker که در بالا اشاره کردیم، زمان های تاخیر را جستجو کنید. بعد از چک کردن، مجددا درایور موردنظر را فعال کنید. و درایور بعدی را بررسی کنید تا بتوانید از این طریق درایور مشکل دار را بیابید. درایورهایی که معمولا باعث ایجاد مشکل می شوند، درایورهای صدا، مودم، آداپتورهای شبکه و یا هر کارت افزودنی مثل کارت تیونر تلویزیون هستند.

نکته مهم: هرگز درایورهای مهم که برای اجرا شدن سیستم ضروری هستند را غیرفعال نکنید مثل پردازنده و یا درایورهای سیستمی، همچنین درایورهای صفحه نمایش، موس، کیبورد و یا هارد دیسک خود را نیز غیر فعال نکنید.

۳) غیرفعال کردن دستگاه های خارجی

اگر از طریق نرم افزار DPC Latency Checker نتوانستید ۱۰۰ درصد شدن کارکرد CPU  را بیابید شاید مشکل از USB ها و درایورهای خارجی باشد. از این رو می توانید اتصال آنها به سیستم خود را قطع و یا درایور آنها در Device Manager غیرفعال کنید.

همان طور که در عکس زیر می بینید، در Device Manager ورودی های USB را غیر فعال کنید (Universal Serial Bus controllers). فراموش نکنید اگر موس شما با USB متصل شده قبل از غیرفعال کردن، ابزاری را جایگزین موس کنید.

Disable-USB-Root-Hub

۴) محروم کردن سخت افزار های خراب

همان طور که درایورهای خراب باعث به وجود آمدن وقفه در سیستم می شوند، سخت افزارهای خراب نیز همین نتیجه را در بر دارند. در این صورت برای  مشکل ۱۰۰ درصد شدن استفاده CPU به روزرسانی درایورها مشکلی را حل نخواهد کرد. ازین رو برای یافتن مشکل در این مرحله می بایست سخت افزارهای خود را چک کنید، به طور مثال برای رم سیستم میتوانید مطلب مربوط به نحوه تشخیص و تست سلامت یا خرابی رم کامپیوتر و لپ تاپ را مطالعه فرمایید. توجه کنید به وجود آمدن وقفه سیستمی ممکن است ناشی از یک منبع تغذیه معیوب و یا باطری معیوب لپ تاپ و یا کامپیوتر شما باشد. پس سعی کنید منبع تغذیه و یا باطری دیگری را جاگزین و تست کنید.

perfmon-resource-overview

۵) غیر فعال کردن صدا

اگر شما از ویندوز ۷ استفاده می کنید شاید مشکل از بخش صدا باشد. ازین رو مراحل زیر را دنبال کنید:

– بر روی آیکون بلندگو کلیک راست کنید.

– سپس بر روی گزینه Playback devices دوبار کلیک کرده تا صفحه تنظیمات باز شود.

– در پنجره باز شده بر روی دستگاه پیش فرض صدا که با یک تیک سبز مشخص شده است، دوبار کلیک کنید تا پنجره ی دیگری برای شما باز شود.

– در پنجره باز شده، وارد تب  Enhancements شوید و سپس تیک گزینه Disable all sound را بزنید و سپس با کلیک بروی OK تنطیمات را ذخیره کنید.

۶) بروزرسانی BIOS

BIOS اولین بخشی است که در هنگام راه اندازی کامپیوتر روشن شده و به بالا آمدن سیستم عامل کمک می کند. ابتدا نسخه BIOS کامپیوتر خود را چک کنید و سپس وب سایت شرکت سازنده آن را بررسی کرده و BIOS خود را طبق ورژن جدید بروزرسانی کنید.

برای پیدا کردن نسخه BIOS خود، کلمه cmd را در منوی استارت تایپ کرده و سپس گزینه cmd.exe اجرا کنید و یا می توانید بروی کیبورد خود Windows + R را با هم فشار دهید و کلمه cmd را در پنجره باز شده تایپ کرده و Enter بزنید. حال در پنجره مشکی باز شده دستور های زیر را به صورت مجزا تایپ کنید تا نسخه bios سیستم خود را بشناسید. فراموش نکنید این دستورها حتما باید به صورت دستی تایپ شوند.

 

systeminfo | findstr /I /c:bios

wmic bios get manufacturer, smbiosbiosversion

BIOS-Version

نکته: توجه داشته باشید همان طور که در عکس مشخص است، I بزرگ را با L اشتباه نگیرید. همچنین برای بروزرسانی Bios سیستم خیلی با دقت عمل کنید و قبل از بروزرسانی از سیستم خود بکاپ کامل تهیه کنید.

تجربه و پیشنهاد شما ؟

در صورتی که ترفند، برنامه و راه حلی برای مشکل استفاده ۱۰۰ % از CPU ( پردازنده ) و هنگ ویندوز میدانید تجربیات و پیشنهادات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

حمایت مالی

اگر از مطلب منتشر شده رضایت دارید، می توانید جهت حمایت انزل وب و ادامه روند انتشار محتوا در صفحه حمایت مالی ما در زرین پال یا ریمیت مبلغ دلخواه مد نظر خود را پرداخت و ارسال کنید. از همراهی شما صمیمانه سپاسگزاریم.

مطالب مرتبط

آموزش 6 روش مشاهده و بررسی دمای cpu در ویندوز 11 و ویندوز 10
آموزش ۶ روش مشاهده و بررسی دمای CPU در ویندوز ۱۱ و ویندوز ۱۰
آموزش تصویری نحوه ارتقا لپ تاپ
آموزش تصویری نحوه ارتقا لپ تاپ
آموزش 4 روش حل مشکل CPU در نصب ویندوز 11
آموزش ۴ روش حل مشکل CPU در نصب ویندوز ۱۱
آموزش حل مشکل استفاده زیاد مرورگر گوگل کروم از CPU
آموزش حل مشکل استفاده زیاد مرورگر گوگل کروم از CPU

نظرات

  • مصطفی says:

    یه پروسس هست تو تسک منیجر به نام taskngr مشابه ، فایل اجرای تسک منیجر هستش ولی ویروسه
    نکته اینکه نشون نمیده تو تسک منیجر تا وقتی که تیک show from all user رو بزنی
    بعد میتونین ببینین که میاد اول صف و داره ۸۰ درصد cpu رو رعایت میکنه

  • میلاد حبیب says:

    با سلام .بلاخره بعد از مدت طولانی راه حل این مشکل رو پیدا کردم .بنده خودم چندین سال بود که این مشکل رو داشتم و ترفنده های بسیاری رو هم اجرا کردم ولی از هیچ کدوم جواب نگرفتم و اما راه حل :

    ۱-وارد Power Option شوید .

    ۲- در هر کدام از سه حالتی که هستید روی Change plane Settings کلیک کنید .

    ۳- بعد روی Change advanced power settings کلیک کنید .

    ۴- از زیر مجموعه Processor power mangement
    Maximum power state رو باز کنید و مقدار اون دو گزینه رو کمتر از ۱۰۰ بگذارید . (پیشنهاد ۹۰%)

    ۵- Apply و OK
    هشدار : اگر اون مقدار رو عدد پایین ست کنید ممکنه سیستمتون به شدت کند بشه .

    امیدوارم مشکلتون حل بشه .

  • iman says:

    برای من مشکل از آپدیت اتوماتیک ویندوز بود که حل شد. از داخل services باید آپدیت ویندوز رو غیرفعال کرد و گزینه stop رو زد چون به طور خودکار بدون اینکه بگه فعال میشه و باعث این مشکل میشه و جالبه هرچقدر هم آپدیت کنی و دانلود کنی باز این گزینه فعال میشه و یهو سیستم هنگ میکنه شدید. فکر میکنم نسخه ویندوزی که ما استفاده میکنیم ایراد داره چون قبلا یه ویندوز سون داشتم اصلا اینجور نبود اما بعد از اون ویندوزهای سون بعدی این مشکل رو داشتن و یه بارم توی ۱۰ اینجور شد.

  • علی says:

    سلام من سه ساله تو کل سایتها جستجو کردم به هیچ نتیجه ای نرسیدم
    لپتاپ ایسوس دارم ویندوز ۸.۱
    وقتی به اینترنت وصل میشم درحالی که سرعت cpu را روی ۲۵ درصد تنظیم کردم وقتی وارد سایتهای مختلف میشم به ناگهان سرعت cpu تو قسمت تنظیماتش به ۱۰۰ درصد افزایش پیدا میکنه و دستی دوباره میارمش روی ۲۵ درصد.آنتی ویروس هم آپدیت هس.کسی میدونه علتش چیه؟
    فک کنم سه سالی هس جنگ سایبری علیه ایران راه انداختن!

  • Ali says:

    یه برنامه ای به اسم coresync فضای سی پی یو رو پر کرده 🙁

  • /= says:

    سلام من در اجدای بازی ها ۵۰ درصد بیشتر از سیپیو استفاده نمیشه و سر ۵۰ قفله لطفا کمکم کنید ?

  • مجتبی says:

    با سلام مشکل ۱۰۰ درصد سیستم من هنگام اتصال به اینترنت به وجود میاد با قطع اینترنت دوباره بر میگرده به حالت عادی با تشکر حل این نشکل چی هست؟

  • سپهر says:

    نرم افزاری به نام cmd روی کامپیوتر من ١٠٠ کار میکنه و بعد از زدن end process tree از سی پی یو میاد پاین ولی در حالت عادی note pad 32 میاد جاشو میگیره و cpu رو ١٠٠ میکنه…

  • Amin Ghasemi says:

    I know a simple way which worked for me :
    ۱. ctr+alt+delet
    ۲. open task manager
    ۳. process
    ۴. tick show all process in bottom left
    ۵. find which program takes CPU
    ۶. find its location(for me a exe file was hidden in windows folder in drive c)
    ۷. restart your system try to start by safe mood
    ۸. go in its location delete it(before that I went folder option and tick view hidden file)

    end

    problem solved

    best

  • محمد says:

    با سلام
    من یه سیستم دارم که هنگام کپی کردن فایل یا خوندن اطلاعات از هارد CPU صد درصد میشه
    مشکل از چی میتونه باشه؟
    ینی موقع کپی فایلی تو هر سیستم عاملی باشه همین اتفاق میفته هارد رو تعویض کردم مشکلی نداشت

  • فرشاد says:

    سلام.من موقع بازی یه دفعه صفحه مانیتورم سیاه میشه و میره روی حالت استند بای ولی سیستمم کار میکنه و بعد چند لحظه سیستم بوق اخطار سه تایی میزنه و با دکمه هم ریست نمیشه و حتما باید سیستم رو از چند راهی یا پاور روشن و خاموش کنم.ممنون میشم راهنمایی کنید. با تشکر

  • پوریا says:

    سلام خسته نباشید. من یک لب تاب dell 5110 دارم . که سی پی یو core i7 2630QM داره. و با نرم افزار هایی مثل اتوکد و فتوشاپ زیاد کار میکنم . قبلا اصلا مشکل سی پی یو نداشتم هر کاری هم میکردم الان ولی فقط نرم افزارو باز میکنم بدون اینکه کاری انجام بدم انگار داره سی پی یو منفجر میشه . ممکن این مشکل به خاطر خمیر سیلیکون باشه ؟؟؟؟ چون از سال ۹۰ این لب تاب رو دارم و تا الان سیلیکون عوض نکردم

  • amir says:

    سلام خسته نباشید. سی پی یو سیستم من برا اینکه نرم افزار های اتوکد کار میکنم بین ١٢ تا ٢٠ درصد مصرف میکنه ولی از دیروز وقتی به نت وصل میشم بین ٧۵ تا ١٠٠ درصد شروع به کار میکنه. من چطور میتونم بد افزار رو شناسایی و پاک کنم

  • عرفان says:

    سلام ببخشید دوستان لطفا کمک کنید دوستان من همیشه سی پی یوم راحت همه چی رو اجرا می کرد ولی امروز خواستم جی تی ای وی نصب کنم سی پیوم ۱۰۰ میشه وبعد ۱۵ الی ۱۴دقیقه سیستم خاموش میشه من فکر کردم ایراد از مال منه ولی فیفا ۱۸رو اجرا کردم دانلود کردم اون شب وکارای دیگه ولی سیستم کار می کرد وخاموش نمی شد ولی هم جی تی ای وی که خواستم نصب کنم میره روی ۱۰۰واتفاقی که گفتم .. البته بگم بازی هم فوق فشرده است … مشکل چیه راحل کجاست من قبلا نصبش کردم ای اتفاق نیافتاد … بگین راهی هست که موقع نصبش کاری کنم زیاد نشه یا کاری دیگه ممنون

    • رضا says:

      سلام ، حتما نسخه فشرده بازی رو نصب کردی که با این مشکل روبه رو شدی برای نصب نسخه های فشرده باید حداقل ۸ گیگ رم داشته باشی و درایو c ام ۱۰۰ گیگ خالی باشه بعد نصبش کنی بهتر که هنگام نصبم کل برنامه های باز شده رو ببندی

  • Sara Bahri says:

    من این cmd رو که وا کردم اون عبارتو اشتباi زدم الان هرکاری میکنم نمیشه ادیتش کرد فقظم تا همون سمت اول کدرایو c و اسم pc و نوشته پاک میشه چیکارش کنم؟:|

  • محمد رضا says:

    سلام دوستان من سیستمم سون ۶۴ بیتی هست ودارای ۶ گیگ رم هست cpuهم ۲.۵amd مگا هرتز هست وقتی می خوام نید فور اسپید بازی کنم سی پی یو میرسه به ۱۰۰ درصد و رم ۳۲ درصد میمونه من می خوام که از رمم هم استفاده کنه درضمن قبلا ویندوزم ۸.۱ و ۲ گیگ رم داشتم این مشکل پیش نیامده بود لطفا کمک کنید

  • مسیح الله says:

    سلام
    من هم با چنین مشکلی رو به رو بودم مدل لپ تاپ من D630 هست هر گاه ویندوز ۷ ۶۴bit رو نصب میکنم درصد cpu مدام رو ۱۰۰در ۱۰۰ میماند اگر با این مشکل رو به رو هستین یک بار نسخه ۳۲bit ویندوز رو نصب کنید

  • بهروز says:

    سلام راه بهتر اینکه برید داخل power mangment و داخل advencedو بگردید دنبال mamximume..performance بعد max سیپیو رو روی هرچی دوست دارید بزارید مثلا رو ۷۵ بدارید دیگه cpu اجازه نداره بیشترمصرف کنه

    • هدی says:

      سلام
      من با مشکل باز نشدن فایلها روبرو بودم چه رنیس چه مای کامپیوتر و حتی فایلای دسکتاپ
      از تسک منیجر دیسک رو اکی کردم اما سی پی یوم الان نزدیک ۹۹درصده و دیگه تسک منیجر باز نمیشه!! اسکن کردم ویروسم ندارم باید چی کار کنم؟
      متاسفانه سمت چپ اسکرینم شکسته بنابراین از runهم نمیتونم استفاده کنم فقط کنترل پانل قابل دسترسیه
      ممنون میشم جواب بدید

  • پیمان says:

    سلام
    فایل svchost رو چیکار میشه کرد همش باعث هنگ میشه
    با تشکر

  • نیما says:

    سلام .من وقتی بازی فیفا ۱۷ رو اجرا میکنم درصد cpu به ۱۰۰ میرسه و بازی خیلی کند میشه . چرا ؟ تو رو خدا جواب بدین .
    اینم عکسش
    http://s4.img7.ir/lOqxn.png

  • مهدی says:

    سلام
    به تازگی ویندوز ۱۰ نصب کردم و مشکلی باهاش ندارم جز اینکه موقع تماشا فیلم (فرقی نمیکنه با چه پلیر ) سرعت cpu بلافاصله میره بالا و ۱۰۰ درصد میشه و فیلم کند میشه تا زمانی که فیلم stop کنم و دوباره سرعتش میاد پایین .بنظر شما مشکل از کجاست و تا حالا برای کسی همچین مشکلی پیش اومده .
    لطفا راهنمایی کنید

  • Sina says:

    Kheily khube mrc ❤

  • حامد says:

    سلام. خسته نباشید. ممنونم از مطلب جامع شما.
    تمام این موارد رو امتحان و بررسی کردم ولی باز هم خیلی مواقع صد در صد میشه. با اینکه هیچ برنامه ای نه در پس زمینه و نه برای خود من هم اجرا نمیشه.
    میخواستم بدونم آیا نوسانات برق هم میتونه توان پردازشی پردازنده رو پایین بیاره و اون رو صد در صد کنه؟
    چند روزیه که اینطوری شده و صداهای عجیبی از کیس شنیده میشه. هارد و حتی فن cpu رو غیر فعال کردم ولی باز هم این صدا شنیده میشه! با اینکه فن پاور رو تازه عوض کردم و از سالم بودنش مطمئنم ولی این صداها از پاور بلند میشه. ممکنه مشکل پاور باعث صد در صد شدن پردازنده بشه؟
    ممنونم میشم جواب بدید

  • ايمان says:

    با سلام
    یه سوال داشتم خدمتتون …کامپپیوتر من قدیمی هستش cpu celeron هست اومدم cpu ارتقا دادم به پنتیوم ۴ بعد که ویندوز بالا میاد هنگ میکنه ۵ دقیقه بعدش …با face mode اجرا کردم مشکلی نداشت …ممنون میشم راهنمایی کنید.

  • علیرضا says:

    سلام دستتون درد نکنه. من سی پی یوم اوکیه تو حالت عادی ولی تازگیا وقتی بازی اجرا میکنم یدفه ای تا ۱۰۰ پر میشه که اخرشم بازی کرش میده و با پیام
    display driver stopped responding and has recovered این از بازی در میاد بیرون. قضیه این چیه و ۱۰۰شدن سی پی یو چجوری باعث مشکل گرافیک میشه؟ خیلی راهکار امتحان کردم برای این ارور ولی هیچکدوم جواب نداده…شما کمک کنید!!

  • علی says:

    مشکل من فایل svchost بود

  • حمید رضا says:

    سلام همه ی راهکارها را رفتم هیچکدام جواب نداد درصد بالایی از سی پیو و رم توسط explorer اشغال شده بود توسط نرم افزار بسیار خوب :GameGain مشکلم حل شد باید روی fasted قرار بدهید سپس go سپس کامپیوتر را توسط نرم افزار ریست کنید. نرم افزار مثل یک بلاکر عمل می کنه اجازه نمیده رم و سی پیو دوباره مشغول بشه

  • میلاد says:

    سلام . درایوری که بیشتر از همه این مشکل رو به وجود میاره درایور گرافیکه . برای اپدیت درایور همیشه باید اول درایور گرافیک رو با برنامه DDU پاک کنید (فقط با این برنامه نه با پاک کننده ی عادی درایور) . بعدش اپدیت رو نصب کنید .

    اگر درست نشد یا مثلا بعد نصب صفحه سیستم یه دفعه خاموش میشد و یک خطا توی تسکبار می داد که درایور گرافیک ریکاور شد ، احتمال زیاد گرافیکتون نیم سوز شده !

  • حمیدرضا says:

    بسم الله الرحمن الرحیم
    اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

    سلام خیلی ممنون فقط الان cpu من اصلا اشغال نیست و پروسه system interrupts هم بین ۰.۰ تا ۰.۴ درصد هست ولی داخل برنامه اون نمودارها اکثرا یا زرد یا قرمز میشن و درایورها رو هم غیرفعال کردم تاثیری نداشت

    ویندوز ۱۰ ۶۴ بیتی
    ان شاءالله سربلند باشید

  • javad says:

    سلام و عرض خسته نباشید
    راهی هم هست که بشه به طور همزمان یا حداقل بیشتر از CPU استفاده کرد
    در حالت عادی تماما ram داره کار میکنه- ولی من می خوام برای کارایی بیشتر از CPU هم کار بکشم
    نمی خوام ram اضافه کنم می خوام از cpu کار بکشم
    ممنون

صفحات1 2