5 حوزه ی پرطرفدار برای راه اندازی استارتاپ در کانادا

۵ حوزه ی پرطرفدار برای راه اندازی استارتاپ در کانادا

در حال حاضر، یکی از بهترین برنامه های مهاجرت به کانادا که می تواند به اقامت دائم منجر شود، برنامه ی استارتاپ است. لازم به ذکر است که برای رسیدن به نتیجه ی عالی، نیاز است تمام مراحل با دانش کافی به جزئیات این برنامه به نحو احسن انجام شود. این برنامه مختص افرادی است که صاحب ایده، ثبت اختراع و یا پروژه ای خلاقانه باشند. البته به صرف داشتن ایده روی کاغذ، امکان دریافت ویزای استارتاپ را ندارید! ایده و پروژه ی شما میبایست کاملا خلاقانه بوده و در مقیاس جهانی قابل ارائه باشد.

5 حوزه ی پرطرفدار برای راه اندازی استارتاپ در کانادا

نکته ی قابل توجه این است که در ابتدا نیازی نیست ایده ی شما با پروژه های جهانی قیاس پذیر باشد. بلکه کافی است در کنار خلاقانه بودن طرحتان، بتوانید افق های پروژه را روشن کرده و نشان دهید که در چند سال آتی، این پروژه به درآمدزایی میرسد و در سطح جهانی مطرح می شود. این دو مورد،از پارامترهای اولیه برای ارائه ی بیزنس استارتاپی به دولت کانادا است.

یکی از مهم ترین سوالاتی که همیشه پرسیده می شود، این است که آیا نیاز است در حال حاضر برای استارتاپ شرکتی ثبت کرده باشیم؟ و جواب خیر است! اگر در حال حاضر شرکتی در حال فعالیت باشد عالی است، اما اگر هم نه، نگران نباشید ! مشاوران حقوقی مجرب و مورد تایید RCIC می توانند برای شما شرکتی تعریف کرده، و با تقسیم سهام کد اقتصادی بگیرند. سپس می توانید مابقی مراحل را طی کنید.

چرا مهاجرت به کانادا از طریق استارتاپ؟

ممکن است این سوال برای شما نیز مطرح شود که از میان کشورهای مختلف جهان، چرا باید کانادا را به عنوان مقصد نهایی انتخاب کرد؟ برای پاسخ به این سوال باید به فاکتورهای متعددی را مورد ارزیابی قرار داد. برخی از وب سایت ها و سازمان ها در جهان هر ساله با بررسی شاخص های مختلف اقتصادی، بهترین کشورهای جهان برای شروع فعالیت تجاری را مشخص می کنند. یکی از برجسته ترین این سازمان ها، USN است. این سازمان با قرار دادن کانادا در میان ده کشور برجسته جهان برای شروع کار، کانادا را ششمین کشور برتر جهان معرفی کرده است.

اما حقیقت امر آن است که تنها شرایط کار و اقتصاد یک کشور را نباید در این زمینه ملاک قرار داد، کانادا همچنین از نظر شاخص های زندگی، در جایگاه دوم جهان قرار دارد و این مسئله می تواند برای افرادی که قصد زندگی در کشور مقصد را دارند حائز اهمیت باشند. مجموعه آنچه گفته شد، سبب شده است تا خرید بیزینس در کانادا نیز به روشی جذاب برای مهاجرت به این کشور تبدیل شود. در ادامه میخواهیم ۵ حوزه پرطرفدار برای راه اندازی بیزنس در کانادا را به شما معرفی کنیم.

چرا مهاجرت به کانادا از طریق استارتاپ؟

هوش مصنوعی

شرکت های وابسته به تکنولوژی و هوش مصنوعی در کشوری مانند کانادا که از جمله کشورهای پیشرفته جهان است، در حال پیشرفت هستند. رشد استفاده از هوش مصنوعی در کسب و کارها، تاثیر چشم گیری روی آن ها گذاشته است. از مزایای آن می توان به هوشمند شدن کارها، افزایش سرعت، کاهش خطای انسانی و … اشاره کرد.

امروزه استفاده از هوش مصنوعی، اولین قدم برای پیشی گرفتن از رقبای تجاری به شمار می رود. شیوع بیماری کرونا نشان داد که نیروی انسانی به سرعت می تواند تحت تاثیر شرایط، کارایی خود را از دست دهد اما بدون تردید استفاده از هوش مصنوعی می تواند به سادگی در برابر این چنین مشکلاتی کارآیی قبلی خود را داشته باشد. هوشمند سازی هر پروسه ای می تواند به پیشرفت آن کمک شایانی داشته باشد چراکه سرعت آن همواره ثابت است و خطای انسانی در آن به حداقل می رسد.

بهداشت و سلامت

از جمله راه هایی که شما را به مهاجرت از طریق استارتاپ به کانادا نزدیک می کند، ارائه ایده های خلاق در بخش بهداشت و درمان است. در میان همه ایده های استارتاپی، توجه به سالمندان و ارائه خدمات مربوط به تولد کودکان می تواند بسیار اثر گذارتر باشد. میانگین سنی جمعیت در کشور کانادا در حال افزایش است و همین مسئله سبب شده است تا توجه به این موضوع اهمیت پیدا کند. جمعیت سالمند در کانادا نیازمند توجه بیشتری است بنابراین، ایده هایی که به پرستاری از ایشان و همچنین ارائه خدمات به آنها مرتبط می شود، می تواند توجه بسیاری را جلب کند.

از جمله ایده های جذاب در این بخش می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مدیریت سوابق پزشکی
  • مراقبت های پزشکی
  • مراقبت های مربوط به بیماری دیابت
  • فروش لوازم پزشکی
  • خدمات زایمان
  • سرویس های درمانی و مراقبتی در منزل
  • خدمات صورت حساب های پزشکی
  • خدمات مراقب های مربوط به ترک اعتیاد

انرژی

یکی دیگر از حوزه های جذاب و قابل توجه، کسب و کارهای مرتبط با انرژی است. با توجه به تغییرات قیمت سوخت، بسیاری از افراد به دنبال سوخت های جایگزین برای سوخت های فسیلی هستند. از طرف دیگر دولت کانادا نیز در پی آن است تا مانند بسیاری دیگر از کشور های جهان، به منظور مبارزه با آلودگی های زیست محیطی،  تا حد امکان از انرژی های تجدید پذیر مانند انرژی های بادی و خورشیدی استفاده کند. از طرف دیگر، کارخانه های تولید خودرو نیز امروزه در حال بروز رسانی تولیدات خود برای همخوانی با استفاده از سوخت های تجدید پذیر هستند.

تحصیلی و آموزش

از دیگر حوزه های مناسب برای استارتاپ در کانادا می توان به حوزه تحصیلی و آموزشی اشاره کرد. علی رغم وجود تعداد زیادی از مدارس و دانشگاه های معتبر در کانادا، بسیاری از دانشجویان و دانش آموزان مهارت های مورد نیازشان را از این مراکز کسب نمی کنند و  به دنبال دوره های کاربردی و آموزشی ارائه شده از سمت شرکت ها هستند. به همین علت استارتاپ های فعال در این حوزه، رو به افزایش است.

ساخت و ساز

با توجه به بالا بودن قیمت مسکن در شهرهای بزرگ کانادا مثل تورنتو، ونکوور و … افراد ج.انی که به تازگی می خواهند به دنیای کار وارد شوند، نمی توانند هزینه های مربوط به اقامت در این شهرها را بپردازند. به همین جهتزمینه ی مناسبی برای فعالیت های ساخت و ساز در کانادا وجود دارد. برای مثال استفاده از تکنولوژی های مرتبط با ساختمان که بتواند هزینه های ساخت را کاهش دهد، می تواند گزینه ی مناسبی برای فعالیت در کانادا باشد.

با همه این تفاسیر باید به این نکته نیز توجه داشته باشید که ورود به مسیر دریافت ویزای استارتاپ کانادا نمی تواند ساده باشد بنابر این بهتر است در این مسیر، حتما از مشورت های وکیل مجرب دارای شماره پروانه و مجوز شورای قانون گذاری مهاجرت کانادا، ICCRC، استفاده کنید تا بتواند مسیر مهاجرت شما را هموار تر سازد.

/ پایان رپورتاژ

این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و انزل وب هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمی‌پذیرد.

به این مطلب امتیاز دهید
اشتراک گذاری
لینک کوتاه
برچسب ها

مطالب مرتبط

نظرات