melipayamak

مطالب مرتبط با برچسب Securely Delete file

حذف کامل اطلاعات و جلوگیری از ریکاوی فایل ها در کامپیوتر

هر گاه شما فایلی را در سیستم یا دستگاه های جانبی (فلش، هارد همراه…) خود حذف میکنید به Recycle Bin منتقل می شود یا در صورت Shift+Delete کردن فایل، ظاهرا بصورت کامل از روی سیستم یا دستگاه شما پاک میشود و دیگر قابل دسترس نیست. اما این فایل ها هم در صورت حذف توسط نرم افزار های بازیابی (recovery) قابل بازگردانی هستند و این موضوع باعث میشود اطلاعات مهمی که شما از روی سیستم پاک کرده اید در معرض سوء استفاده قرار بگیرند.