جلوگیری از نمایش فعالیت شما در تب Friends ریلزهای اینستاگرام
افزودن انزل وب به منابع گوگل شما

جلوگیری از نمایش فعالیت شما در تب Friends ریلزهای اینستاگرام

اینستاگرام قابلیت جدیدی به نام تب Friends یا دوستان 👥 را به بخش Reels یا ریلزها اضافه کرده است که دوستان یا فالوورهای شما میتواند برخی از فعالیت‌ های شما مانند لایک کردن، کامنت گذاشتن، ریپست کردن و تعامل با ریلزهای عمومی را را ببینند.

بسیاری از کاربران از این مساله خوششان نمی آید. در ادامه این مطلب انزل وب به آموزش جلوگیری از نمایش فعالیت شما در تب Friends ریلزهای اینستاگرام میپردازیم.

چگونه پست هایی که لایک، کامنت و ریپست میکنیم را دیگران در تب فرندز نبینند؟

How to Disable My Activities on Instagram Reels Friends Tab

اگر نمیخواهید فعالیت شما در تب Friends دیگران نمایش داده شود، میتوانید این قابلیت را غیرفعال کنید. با اینکار دیگران ممکن است در اکسپلورر گردی یا به صورت تصادفی در بین ریلزها لایک و کامنت های شما را ببیند اما به طور مشخص فعالیت شما در تب Friends قرار نمیگیرد.

تب فرندز اینستاگرام کجاست

دقت کنید Friends از نظر اینستاگرام کسانی هستند که هر دو همدیگر را فالو داشته باشند و این موضوع یک طرفه نباشد.

جلوگیری از نمایش فعالیت شما در برگه Friends یا دوستان اینستاگرام

ابتدا اینستاگرام را به آخرین نسخه آپدیت کنید.

وارد پروفایل خود شوید.

روی منوی سه خط (☰) بزنید.

جلوگیری از نمایش فعالیت شما در برگه Friends یا دوستان اینستاگرام

وارد Settings and Activity شوید.

چگونه پست هایی که لایک، کامنت و ریپست میکنیم را دیگران در تب فرندز نبینند؟

بخش Activity in Friends Feed را پیدا کنید و روی آن ضربه بزنید.

حالا گزینه نمایش فعالیت را از روی Followers you follow back به No One قرار دهید.

گزینه No One

پس از فعال شدن این گزینه، لایک‌، کامنت‌ و برخی تعاملات شما در فید Friends دیگران نمایش داده نخواهد شد.

چرا گزینه Activity in Friends Feed را ندارم؟

اگر به هر دلیلی بعد از آپدیت اینستاگرام باز هم این گزینه را در اکانت اینستاگرام خود ندارید ممکن است در لیست انتظار دریافت این قابلیت باشید. به هر حال خروج و ورود مجدد به اکانت و در گوشی های اندروید پاک کردن کش برنامه ممکن است این قابلیت را برای شما فعال کند.

جمع بندی

برای جلوگیری از نمایش فعالیت شما در تب Friends اینستاگرام دیگران، وارد Settings and Activity شوید و در بخش Activity in Friends Tab گزینه No One را انتخاب کنید. اگر این گزینه را مشاهده نمیکنید، برنامه را آپدیت کرده و دوباره بررسی کنید. همچنین خصوصی کردن حساب کاربری نیز میتواند سطح حریم خصوصی شما را افزایش دهد.

نظر و پیشنهاد شما؟

به نظر شما فعال بودن این گزینه به صورت پیشفرض نقص حریم خصوصی است یا خیر؟ چقدر از تب Friends اینستاگرام استفاده میکنید؟ نظر خود را حتما با ما و دیگران به اشتراک بگذارید.

به این مطلب امتیاز دهید
ممنونیم، امتیاز شما ثبت شد 🙂

بیشتر بخوانید

غیرفعال کردن پیشنهاد ساخت ریلز اینستاگرام از عکس ها و ویدیوهای گالری
آموزش غیرفعال کردن دسترسی اینستاگرام به اطلاعات شخصی گالری شما
آموزش کار با گزینه Limited Interaction اینستاگرام برای مقابله با مزاحمین
آموزش کار با گزینه Limited Interaction اینستاگرام برای مقابله با هجوم مزاحمین
آموزش فعال کردن اسکرول خودکار ریلزهای اینستاگرام
آموزش فعال کردن اسکرول خودکار ریلزهای اینستاگرام (نسخه جدید)
آموزش تنظیم زبان ترجمه اینستاگرام و حل مشکل ترجمه به زبان اشتباه
آموزش تنظیم زبان ترجمه اینستاگرام و حل مشکل ترجمه به زبان اشتباه

نظرات

×