بسیاری از ما برای اینکه برنامه ای که نصب می کنیم به طور کامل و درست نصب و اجرا شود آن را به عنوان Run as administrator اجرا می کنیم.
همانطور که می دانید ما می توانیم روی یک برنامه کلیک راست کنیم و گزینه Run as administrator را از منو انتخاب کنیم. اما هر بار که بخواهیم برنامه را به عنوان administrator اجرا کنیم باید همین فرایند را تکرار کنیم. برای اینکه یک میانبر ایجاد کنیم تا از این مراحل صرفه نظر کنیم ما روش اجرای همیشگی برنامه ها در حالت Run as administrator را انتخاب می کنیم. اگر نحوه انجام این کار را نمی دانید پیشنهاد می کنیم ادامه مطلب امروز را مطالعه بفرمایید.
نحوه اجرای بازی و برنامه در حالت Run as Administrator ویندوز ۱۰ ، ۸ و ۷
How to run Programs as Run as Administrator in Windows 10, 8 and 7
Run as administrator چیست؟ به طور کلی ما سه نوع کاربری در ویندوز داریم که عبارتند از guest یا کاربر مهمان، limited یا کاربر محدود شده و administrator یا کاربر مجری. از نام هر کدام از این کاربرها پیداست که چه کاری انجام می دهند کاربر مهمان فق می تواند از امکانات محدود سیستم استفاده کند، کاربر محدود شده هم پیداست که برای دستکاری ویندوز دسترسی محدودی دارد و اما کاربر مجری یا مدیر کاربری است که به تمام امکانات ویندوز دسترسی دارد. وقتی شما برنامه ای را به عنوان Run as administrator اجرا می کنید در واقع با بالاترین سطح دسترسی برنامه را نصب می کنید.
ساده ترین راه برای اجرای یک برنامه به عنوان Administrator در ویندوز این است که برنامه را از منوی Start پیدا کنید و روی آن کلیک راست کنید و Run as administrator را انتخاب کنید. با این حال این روش یکبار برای شما کار می کند و شما هر بار که برنامه را اجرا می کنید این مراحل را باید تکرار کنید. اما امروز در انزل وب ما به شما نشان می دهیم که چگونه برای همیشه برنامه ها را به عنوان Administrator اجرا کنید. این مراحل را تنها برای برنامه هایی که به آنها اعتماد دارید انجام دهید تا از تغییرات ناخواسته در سیستم خود جلوگیری کنید.
برای اینکه بدانید کدام برنامه ها قابل اعتماد هستند می توانید از سندباکس استفاده کنید که قبلا در پست سندباکس ویندوز : ۶ روش اجرا و تست امن برنامه های ناشناس و مشکوک در ویندوز! در مورد آن صحبت کردیم.
اجرای یک برنامه خاص با دسترسی ادمین در ویندوز ۱۰
خب اول باید به منوی Start بروید و روی All apps کلیک کنید. در اینجا برنامه مورد نظر خود را پیدا کنید.
روی برنامه کلیک راست کنید و More را انتخاب کنند و روی Open file location کلیک کنید.
بعد از اینکه وارد مسیری که برنامه در آنجا واقع شده است شدید روی فایل اجرایی برنامه کلیک راست کنید و Properties را انتخاب کنید.
در سربرگ Shortcut روی دکمه Advanced کلیک کنید.
حالا در پنجره پیش رو گزینه Run as administrator را انتخاب کنید و روی OK کلیک کنید.
در پنجره اصلی Properties روی OK و سپس Continue کلیک کنید. در اینجا شما باید مجوز لازم را داشته باشید تا بتوانید تغییرات را تایید کنید.
اگر مجوزها را ندارید بدین صورت عمل کنید. روی درایو کلیک راست کنید و Properties را انتخاب کنید. به سربرگ Security بروید.
روی نام کاربری مورد نظرتان کلیک کنید و دکمه Edit را انتخاب کنید. بعد گزینه Full control را انتخاب کنید.
شما همچنین می توانید دکمه Advanced را انتخاب کنید و روی کاربری و دکمه Change Permissions کلیک کنید. روی Select a principal کلیک کنید و نام کاربری خودتان را در کادر تایپ کنید. Full Control را انتخاب کنید و OK را کلیک کنید. حالا به صفحه advanced ACL editor برگردید و گزینه replaces all child را انتخاب کنید. روی OK کلید کنید، در پنجره properties روی OK کلیک کنید و منتظر بمانید تا فرآیند تکمیل شود.
اگر برنامه مورد نظر شما کرش می شود می توانید از ۱۵ روش کاربردی حل مشکل ارور Stop Working در ویندوز ۱۰، ۸ و ۷ استفاده کنید.
چگونه Run as Administrator همیشه فعال کنیم؟
خب روش بالا اجرای همیشگی برنامه ها در حالت run as administrator ویندوز ۱۰ ، ۸ و ۷ برای کاربران ویندوز ۷ کمی متفاوت خواهد بود. وقتی که روی برنامه کلیک می کنید گزینه Properties را انتخاب کنید در پنجره ظاهر شده وارد سربرگ Shortcut شوید و دکمه Advanced را انتخاب کنید.
حالا شما می توانید در پنجره ظاهر شده Run as administrator را انتخاب کنید و روی OK کلیک کنید.
اگر هنگام کار با برنامه مورد نظرتان با پیغام The system cannot find the file specified مواجه می شوید می توانید از ۱۹ روش حل ارور The system cannot find the file specified ویندوز استفاده کنید.
نحوه اجرای برنامه به عنوان Administrator برای همیشه در ویندوز ۱۰ ، ۸ و ۷
خب روش دیگری که شما می توانید برای رفع مشکل run as administrator استفاده کنید این است که روی برنامه خود کلیک راست کنید و Properties را انتخاب کنید. حالا سربرگ Compatibility کلیک کنید و گزینه Run this program as an administrator را انتخاب کنید و روی دکمه OK کلیک کنید.
رفع مشکل نرم افزارهایی که نیاز به کاربر ادمین برای اجرا دارند
کلیدهای ویندوز و R را به طور همزمان فشار دهید و در پنجره RUN عبارت regedit را تایپ کنید و اینترکنید. حالا پنجره Registry Editor باز می شود. برای تغییر اکانت فعلی به مسیر HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AppCompatFlags\Layers بروید و برای تغییر تمام اکانت ها به مسیر HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\AppCompatFlags\Layers بروید. توجه داشته باشید اگر کلید Layers وجود ندارد باید آن را ایجاد کنید.
حالا در سمت راست در یک قسمت خالی کلیک راست کنید و New را انتخاب کنید بعد String Value را انتخاب کنید. حالا یک کلید به پنل صفحه راست اضافه می شود روی آن کلیک راست کنید و نام آن را به مسیر فایل اجرایی برنامه مورد نظرتان تغییر دهید. به طور مثال آدرس C:\Program Files\CCleaner\CCleaner.exe را وارد می کنیم. حالا روی کلید دوبار کلیک می کنیم و در فیلد Value data عبارت ~ RUNASADMIN را تایپ می کنیم و اینتر می زنیم. حالا می توانید پنجره ویرایش رجیستری را ببندید. برنامه مورد نظر همیشه به عنوان Administrator اجرا می شود.
در آخر پیشنهاد می کنیم پست ۱۳ روش رفع مشکل باز نشدن برنامه ها و رفع ارور This app can’t open ویندوز ۱۰ را مطالعه بفرمایید.
نظرات و پیشنهادات شما؟
امروز ۴ روش اجرای همیشگی برنامه ها در حالت run as administrator را به شما آموزش دادیم. تمام این روش ها از ویژگی های خود ویندوز استفاده می کرد اما آیا شما نرم افزار run as administrator را می شناسید؟ نظرات و پیشنهادات ود را در بخش دیدگاه این پست با ما در میان بگذارید.
سلام ببخشید من برای بازی z1 استیم را به ادمین تبدیل کنم درست یشه بازی همش ارور g31رو میده
واقعا عالی توضیح دادید
استفاده کردیم
موفق باشین
اما این مشکل بخاطر یه ویروس به نام نشتا بوجود میاد ، که باید با یه انتی ویروس به طور کلی برطرف بشه
خیلی هم خوب
سلام
نمیشه کاری کرد ک همه برنامه های داخل سیستم همنیجوری بشن ؟؟؟
قبلا سیستم من اینجوری نبود ولی الان همه چی رو باید ران ایز ادمینستراتور کنم
تشکر مفید بود.