۷ سرویس مشاهده مناطق تحت پوشش ۴G و ۳G همراه اول ، ایرانسل و..

اگر شما هم از کاربران شبکه ۲G، ۳G ، ۴G یا TD LTE ایرانسل و همراه اول، رایتل و … هستید مطمئنا از پوشش دهی این اپراتور ها در نقاط مختلف کشور خبر ندارید و پیدا کردن نقطه ای که پوشش شبکه های فوق در آن وجود دارد برای شما کاری سخت و طاقت فرسایی است.

شما می توانید از طریق امکانات وب سایت هایی که ما در انزل وب به شما معرفی می کنیم از پوشش دهی دقیق تمام اپراتورها در سطح جهان و در منطقه خود مطلع شوید.

مناطق تحت پوشش ۳G ، ۴G و LTE همراه اول ، ایرانسل ، رایتل ، مبین نت و..

Iran Cell Phone 3G, 4G, And LTE Speed And Coverage Map Comparison

با افزایش تعداد شهرهایی که می توانند از اینترنت ۳g و ۴g و جدیدا شبکه TD LTE موبایل پشتیبانی کنند هنوز تعداد زیادی از کاربران ایرانی نمی دانند چگونه و در کدام مناطق می توانند به اینترنت موبایل دسترسی داشته باشند. امروزه استفاده از اینترنت به قدری مهم و همه گیر شده است که برای سفر کردن نیز همه این سوال را می پرسند که فلان شهر تحت پوشش اینترنت پرسرعت هست یا نه. برای اینکه بدانید در منطقه ای که قرار دارید تحت پوشش همراه اول، ایرانسل، رایتل ، مبین نت و… هستید یا نه ادامه آموزش امروز انزل وب را دنبال کنید.

مناطق تحت پوشش اینترنت ۴.۵g ، ۴G و ۳G (نوترینو) همراه اول

با کلیک روی نقشه همراه اول و یا انتخاب نام شهر در لیست شهرهای تحت پوشش شبکه می توانید اطلاعات دقیق تر را روی نقشه مشاهده کنید. سپس، نقشه شهر به همراه دو لایه پوشش داخلی (داخل ساختمان) و خارجی (خارج ساختمان) مشاهده می شود، پوشش خارجی، نشان دهنده توان مطلوب امواج شبکه همراه اول برقراری ارتباط در فضای باز، و پوشش داخلی، نمایانگر توان مطلوب امواج این شبکه در برقراری ارتباط در فضاهای سرپوشیده است.

این نقشه پوشش تقریبی اینترنت همراه (نوترینو) را پیش بینی می کند و ممکن است شامل نواحی با پوشش محدود یا بدون سرویس باشد. حتی در محدوده تحت پوشش، عوامل بسیاری از جمله عامل مکانی (داخلی/خارجی)، تفاوت های فرکانس، توانایی دستگاه، مواد ساختمانی، شاخ و برگ درختان، آب و هوا و تعداد کاربران فعال در آن مکان، ممکن است در ارتباط شما مشکل ایجاد و سرعت تبادل داده را کمتر کند، که بر در دسترس بودن و کیفیت سرویس تاثیر می گذارد. رنگ آبی نشان دهنده پوشش شبکه و رنگ نارنجی به معنای طرح توسعه شبکه است.

hamrah aval

اگر آنتن دهی موبایل شما ضعیف است پیشنهاد می کنیم پست ۹ راه ساده و کاربردی برای افزایش و تقویت آنتن دهی موبایل را مطالعه بفرمایید.

مناطق تحت پوشش اینترنت ۳G ، ۴G رایتل

نقشه نواحی تحت پوشش رایتل نمایشگر شهرها و سایر مناطق (شامل مناطق توریستی و صنعتی و جاده ها و مسیرهای ریلی) تحت پوشش شبکه رایتل است. با انتخاب شهر، نقشه شهر به همراه دو لایه پوششی نسل سوم (۳G) به رنگ ارغوانی تیره (داخلی ساختمان) و ارغوانی روشن (خارج ساختمان) نمایش داده خواهد شد. پوشش خارجی، نشان دهنده توان مطلوب امواج شبکه رایتل در برقراری ارتباط در فضای باز، و پوشش داخلی، نمایشگر توان مطلوب امواج این شبکه در برقرای ارتباط در فضاهای سرپوشیده است. رنگ ارغوانی تیره نشان دهنده پوشش داخلی رایتل یا به عبارت دیگر توان امواج این شبکه در برقراری ارتباط در فضاهای سرپوشیده است.

رنگ ارغوانی روشن نشان دهنده پوشش خارجی رایتل یا به عبارت دیگر توان امواج این شبکه در برقراری ارتباط در فضای باز است. همچنین پس از انتخاب شهر مورد نظر می توانید در نوار جستجوی بالای نقشه با وارد کردن نام منطقه یا محل، از وضعیت پوشش شبکه در آنها مطلع شوید.

raytel

در صورتی که خط تلفن شما دارای نویز است پیشنهاد می کنیم پست ۸ روش رفع نویز خط تلفن و افزایش کیفیت خط مودم ADSL را مطالعه بفرمایید.

مناطق تحت پوشش اینترنت ۴.۵g ، ۴G ، ۳G ، وایمکس و TD LTE ایرانسل در تهران و سایر نقاط ایران

احتمالاً برای شما هم جالب باشد تا بدانید که پوشش آنتن دهی شبکه ایرانسل در کدام مناطق برقرار است تا در کدام مناطق ضعیف یا قوی است. یا فرض کنید قصد سفر به منطقه ای را دارید و می خواهید مطمئن شوید در آن منطقه آنتن دهی در حد مطلوبی است. برای دانستن همه اینها یک راهکار جالب و ساده وجود دارد و آن بازدید از وبسایت خود ایرانسل است .

در این وبسایت شما می توانید نشانی خود را وارد کنید و نوع شبکه ۲G تا ۴.۵G را انتخاب کنید و نواحی تحت پوشش را در نقشه ببینید و در نقشه زوم کنید. همچنین شما می توانید این نواحی تحت پوشش را برای td lte با انتخاب سربرگ اینترنت ثابت td lte مشاهده کنید.

irancel

چنانچه آنتن گوشی شما می پرد پیشنهاد می کنیم پست قبلی انزل وب که در مورد حل مشکل قطع و وصل شدن و پریدن آنتن گوشی دو یا تک سیم کارت است را مطالعه بفرمایید.

مناطق تحت پوشش مبین نت

شرکت ارتباطات مبین‌ نت در فاز اول، مرکز تمامی استان‌های کشور را تحت پوشش شبکه سراسری وایمکس خود قرار داد و سپس تمام قطب‌ های تجاری، سیاسی، مذهبی و صنعتی کشور تحت پوشش این شبکه قرار گرفتند. هم‌اکنون بیشتر شهرهای مهم کشور به این شبکه گسترده پیوسته‌ اند و بسیاری شهرهای دیگر نیز به مرور تحت پوشش شبکه قرارخواهند گرفت. با وارد کردن نام شهر یا منطقه سکونت خود در کادر جستجوی شرکت ارتباطات مبین نت می‌توانید وضعیت سیگنال را در محل سکونت خود بررسی کنید.

mobin net

مشاهده مناطق تحت پوشش وای فای، LTE، ۳G، ۴G

با استفاده از Sensorly شما می توانید نقشه پوشش و نقشه تست سرعت شبکه وای فای، ۳G، ۴G، LTE را براساس سیگنال واقعی مشاهده کنید و می توانید مدت زمانی که تلفن شما واقعا به شبکه ۴G وصل است را مشاهده کنید. Sensorly به شما اطلاعات شبکه وایرلسی که به به آن نیاز دارید را می دهد تا شما بهتر تصمیم بگیرید که در خانه، در محل کار، در حال حرکت کدام اپراتور را انتخاب کنید. با استفاده از این سرویس شما می توانید اپراتور خود را با اپراتور دوست یا آشنایان خود مقایسه کنید. تنها مشکل این سرویس پشتیبانی نکردن از مناطق ایران است اما اگر قصد سفر به کشورهای دیگر را دارید این وبسایت یک گزینه مناسب است.

sensorly

برای حل مشکل کندی وای فای پیشنهاد می کنیم پست ۴ دلیل کندی سرعت وای فای و روش های افزایش سرعت آن را مطالعه بفرمایید.

مشاهده منطقه تحت پوشش آنتن دهی و سرعت اینترنت اپراتور گوشی در RootMetrics

RootMetrics یک شرکت تحلیلی مستقل تلفن همراه است که یک استاندارد برای اندازه گیری عملکرد موبایل است. هدف این شرکت ارائه مشخصات دقیق شبکه موبایل کاربر است. در کادر جستجویی که در سمت راست وجود دارد می توانید منطقه مورد نظر خود را برای دیدن پوشش شبکه ناحیه مورد نظر خود وارد کنید. به طور مثال ما با انتخاب عملکرد اپراتور ایرانسل در تهران به نتیجه زیر رسیدیم.

مشاهده منطقه تحت پوشش آنتن دهی و سرعت اینترنت اپراتور گوشی در RootMetrics

نحوه مشاهده مناطق تحت پوشش شبکه های ۳G و ۴G اپراتور های ایران

با استفاده از سایت OpenSignal می توانید از پوشش شبکه های ۳G ، ۲G و ۴G موجود در سطح جهان و بر روی نقشه مطلع شوید. پس از ورود به سایت مورد نظر، کافیست اسم شهر و اپراتور خود را در کادر جستجو وارد کنید و پس از یافتن شهر خود نقشه را بزرگ کنید تا سیگنال مناطق تحت پوشش ۳G ، ۲G و ۴G مشاهده شود. در نقشه مناطقی که با رنگ قرمز مشخص شده اند دارای سیگنال قوی این خدمات و رنگ آبی نشان دهنده ی وجود سینگنال ضعیف در آن منطقه می باشد. در این سایت نسخه اندرویدی opensignal وجود دارد که می توانید بر روی گوشی اندروید خود نصب کنید.

opensignal

در آخر اگر صفحات وب در گوشی شما باز نمی شود پیشنهاد می کنیم پست حل مشکل باز نشدن سایت ها در گوشی با اینترنت ایرانسل ، همراه اول و رایتل را مطالعه بفرمایید.

تجربه و نظر شما ؟

کدام یک از سرویس های معرفی شده را برای مشاهده مناطق تحت پوشش اینترنت و ارتباطی اپراتور مد نظر خود استفاده کرده اید؟ به نظر شما نقطه تمایز سرویس های معرفی شده ایرانی با سرویس های خارجی چیست؟ تجربه خود را با ما در میان بگذارید.

به این مطلب امتیاز دهید

بیشتر بخوانید

آموزش 9 روش تغییر حالت شبکه گوشی اندروید
آموزش ۹ روش تغییر حالت شبکه گوشی اندروید

نظرات

×