آموزش حذف اکانت ذخیره شده در اینستاگرام

آموزش حذف اکانت ذخیره شده در اینستاگرام

اینستاگرام یکی از شبکه های اجتماعی پر طرفدار است که با ذخیره اطلاعات کاربران به آنها کمک خواهد کرد تا سریعتر وارد حساب کاربری خود شوند. این پلتفرم هیچ اجباری برای ذخیره اطلاعات شما ندارد و این کار را در قالب گزینه ای در اختیار شما قرار می دهد. اگر بخواهید اطلاعات اکانت شما را حفظ می کند 💾 و برای دفعات بعد به شما کمک می کند که با تپ کردن یک دکمه سریع وارد حساب خود شوید. اما این کار می تواند حریم خصوصی شما را تهدید کند به همین دلیل توصیه می کنیم آموزش حذف اکانت ذخیره شده در اینستاگرام امروز انزل وب را دنبال کنید.

چگونه حساب های متصل به اینستاگرام را حذف کنیم؟

How to Remove Instagram Remembered Accounts

در هر برنامه ای اگر روی log out یا خروج تپ کنید از اکانت خود خارج می شوید. برای Log in یا ورود مجدد به حساب کاربری خود باید مجددا اطلاعات نام کاربری و رمز عوبر را وارد کنید. مگر اینکه ویژگی تکمیل خودکار را در دستگاه اندروید خود فعال کرده باشید. اما شرایط استفاده در اینستاگرام متفاوت است. برای اینکه زحمت به خاطر سپردن اطلاعات ورود به عهده شما نباشد، اینستاگرام آنها را نگهداری می کند.

به همین دلیل شما در صفحه لاگین اینستاگرام خود گزینه Continue as را دریافت خواهید کرد. این ار منجر به افزایش سرعت ورود شما به پلتفرم می شود اما از لحاظ امنیتی می تواند کمی خطرناک باشد. بنابراین به شما توصیه می کنیم که برای حذف اکانت ذخیره شده در اینستاگرام اقدام کنید. با این کار اگر گوشی شما توسط فرد دیگری استفاده شود می توانید از اطلاعات خود محافظت کنید.

جلوگیری از ذخیره شدن اکانت در اینستاگرام

قبل از اینکه به سوال چگونه اکانت ذخیره شده در اینستاگرام را پاک کنیم؟ پاسخ بدهیم، نحوه جلوگیری از ذخیره شدن اکانت در اینستاگرام را یاد خواهیم داد.

اینستاگرام به طور خودکار اطلاعات ورود شما را ذخیره نمی کند بلکه آن را به عنوان گزینه ای در اختیار شما قرار می دهد. برای جلوگیری از ذخیره شدن اطلاعات اکانت در اینستاگرام مراحل زیر را دنبال کنید:

برنامه اینستاگرام را باز کنید و به صفحه پروفایل خود بروید.

روی سه خط عمودی در قسمت بالا ضربه بزنید و تنظیمات یا Settings را از منو انتخاب کنید.

جلوگیری از ذخیره شدن اکانت در اینستاگرام

به پایین صفحه اسکرول کنید و Log Out را انتخاب کنید.

جلوگیری از ذخیره شدن اکانت در اینستاگرام

یک صفحه به یکی از دو شکل زیر برای شما ظاهر می شود.

یا یک صفحه خروج از سیستم حاوی متنی دریافت خواهید کرد که می گوید Remember my login info (یعنی اطلاعات ورود من را به خاطر بسپار). در اینجا باید تیک را بردارید و بعد روی Log out تپ کنید.

جلوگیری از ذخیره شدن اکانت در اینستاگرام

یا گزینه ای دریافت خواهید کرد که با آن می توانید تصمیم بگیرید که آیا می خواهید اینستاگرام جزئیات حساب شما را به خاطر بسپارد یا خیر. در اینجا Not Now را انتخاب کنید.

جلوگیری از ذخیره شدن اکانت در اینستاگرام

اگر قبلا از اینستاگرام خارج شده اید و می خواهید برای حذف پسورد ذخیره شده در اینستاگرام اقدام کنید باید دوباره وارد اکانت خود شوید و مراحل ذکر شده در بالا را تکرار کنید. همچنین می توانید از روش های زیر استفاده کنید.

حذف اکانت ذخیره شده در اینستاگرام در آیفون

بعد از خروج از اینستاگرام یا وب سایت اینستا شما به صفحه لاگین هدایت می شوید. در اینجا دو گزینه پیش روی خود خواهید داشت که شامل Log in as و  Remove می شود. اگر روی اولین مورد تپ کنید به طور خودکار وارد حساب کاربری خود خواهید شد، چون اینستا اطلاعات شما را ذخیره کرده است. اگر نیاز به حذف موارد ذخیره شده در اینستاگرام دارید روی Remove تپ کنید. یک صفحه ظاهر می شود که از شما می خواهید این عمل را تایید کنید. Remove را انتخاب کنید. وقتی این کار را انجام دادید دفعه بعد که می خواهید وارد اینستا شوید باید اطلاعات کاربری خود را وارد کنید.

جلوگیری از ذخیره شدن اکانت در اینستاگرام

برای مثال می توانید مراحل زیر را در گوشی آیفون خود دنبال کنید:

برنامه اینستاگرام را در گوشی آیفونی که دارید باز کنید و وارد حساب کاربری خود شوید.

حالا به سربرگ Account بروید و آیکن همبرگر بالای صفحه را انتخاب کنید.

بعد به مسیر Settings → Security → Saved login information بروید.

جلوگیری از ذخیره شدن اکانت در اینستاگرام

حالا گزینه Saved login information را در حالت غیرفعال بگذارید.

اینستاگرام از شما تاییدیه می خواهد که در اینجا باید Remove را انتخاب کنید.

از آیکن بک بالای صفحه استفاده کنید و به منوی تنظیمات اینستاگرام برگردید.

جلوگیری از ذخیره شدن اکانت در اینستاگرام

اسکرول را پایین بکشید و Log out را انتخاب کنید.

اینستاگرام از شما سوال می کنید که آیا می خواهید اطلاعات را ذخیره کنم یا فراموش کنم.

گزینه Not Now را انتخاب کنید و در نهایت از اینستاگرام خارج شوید.

جلوگیری از ذخیره شدن اکانت در اینستاگرام

اگر به دنبال حذف اطلاعات ورود اینستا نیستید و می خواهید حساب کاربری خود را پاک کنید می توانید از آموزش نحوه حذف موقت اکانت اینستاگرام در ورژن جدید استفاده کنید.

نحوه حذف اکانت های ذخیره شده در اینستاگرام

اگر به دنبال نحوه حذف تمام حساب های اینستاگرام من هستید، مراحل مانند روش توضیح داده شده در بالا است. تنها باید روی Log out from all accounts ضربه بزنید. پس از خروج از اکانت اینستا، چندین حساب کاربری را در صفحه اصلی برنامه اینستاگرام مشاهده خواهید کرد. روی آیکن سه نقطه تپ کنید و از منوی ظاهر شده Remove را انتخاب کنید. با این کار اطلاعات کاربری از گوشی یا سیستم شما حذف خواهند شد.

نحوه حذف اکانت های ذخیره شده در اینستاگرام

حذف اکانت ذخیره شده در اینستاگرام در سامسونگ

اگر مراحل بالا برای شما کار نمی کند می توانید برای حذف اکانت ذخیره شده در اینستاگرام در سامسونگ یا هر گوشی با برند دیگر می توانید اطلاعات دیتای برنامه اینستاگرام خود را پاک کنید. لازم است توجه داشته باشید که با این کار ممکن است اطلاعاتی که روی گوشی خود ذخیره کرده اید پاک شود اما همچنان می توانید به لایو استوری یا هایلایت های خود دسترسی داشته باشید. بنابراین بهتر است قبل از انجام این روش اطلاعات پوشه گالری خود را در جای دیگری بکاپ بگیرید.

برای پاک کردن دیتای برنامه اینستاگرام مراحل زیر را دنبال کنید:

بعد از اینکه وارد تنظیمات گوشی خود شدید گزینه Apps/Application Manager یا برنامه ها را انتخاب کنید.

حذف اکانت ذخیره شده در اینستاگرام در سامسونگ

در قسمت All apps، روی Instagram ضربه بزنید.

روی Storage و سپس Clear storage یا Clear data بسته به گزینه موجود در دستگاهتان ضربه بزنید.

حذف اکانت ذخیره شده در اینستاگرام در سامسونگ

اگر احیانا به طور اتفاقی با عمدا پست ها و استوری های خود را پاک کرده اید و بعدا پشیمان شدید می توانید از ۴ روش بازیابی استوری و پست های حذف شده در اینستاگرام استفاده کنید.

نحوه حذف اکانت ذخیره شده در اینستاگرام با خروج از فیس بوک

اگر از فیس بوک برای ورود به اینستاگرام استفاده می کنید و روش های بالا به شما کمکی نمی کند این راه حل را دنبال کنید. برنامه اینستاگرام را باز کنید و از اکانت خود خارج شوید. بعد وارد فیس بوک شوید، حالا تا زمانی که به صورت دستی اطلاعات کاربری خود را وارد نکنید وارد اینستا نخواهید شد.

نحوه حذف تمام حساب های اینستاگرام من در نسخه وب

اینستاگرام خود را در مرورگری که دارید باز کنید و به صفحه پروفایل خود بروید.

روی آیکن تنظیمات در کنار دکمه ویرایش پروفایل کلیک کنید.

نحوه حذف تمام حساب های اینستاگرام من

از منو Log Out را انتخاب کنید.

نحوه حذف تمام حساب های اینستاگرام من

از همه دستگاه‌ها خارج شوید

اگر به دلایلی نیاز به خروج از همه دستگاه‌ها دارید، اینستاگرام گزینه اختصاصی برای آن ارائه نمی‌کند. باید رمز عبور خود را تغییر دهید و گزینه Log out from all devices را انتخاب کنید. پس از آن، از همه دستگاه ها از جمله سیستم شخصی خود خارج خواهید شد.

برای تغییر رمز عبور اینستاگرام خود مراحل زیر را دنبال کنید:

برنامه اینستاگرام را باز کنید.

به صفحه پروفایل خود بروید.

روی آیکن همبرگر در بالای صفحه تپ کنید.

تنظیمات یا Settings را انتخاب کنید.

از همه دستگاه‌ها خارج شوید

Security یا امنیت را انتخاب کنید.

Password یا رمز عبور را تپ کنید.

از همه دستگاه‌ها خارج شوید

حالا رمز عبور فعلی و جدید خود را وارد کنید.

در نهایت تغییرات را ذخیره کنید.

نظرات و پیشنهادات شما؟

امروز در انزل وب آموزش حذف اکانت ذخیره شده در اینستاگرام را در اختیار شما قرار دادیم. با استفاده از هر کدام از ۷ روش یاد شده می توانید اطلاعات ذخیره شده حساب کاربری خود را از اینستا پاک کنید. کدام روش به شما توانست کمک کند؟ چه روش دیگری می شناسید که در بالا توضیح داده نشده است؟ نظرات و پیشنهادات خود را در بخش نظرات این مطلب با ما به اشتراک بگذارید.

مطالب مرتبط

آموزش تغییر اندازه متن در اینستاگرام
آموزش تغییر اندازه متن در اینستاگرام
آموزش 11 روش رفع ارور Try Again Later اینستاگرام
آموزش ۱۱ روش رفع ارور Try Again Later اینستاگرام
آموزش مشاهده بلاک لیست اینستاگرام در اندروید ، آیفون و وب
آموزش مشاهده بلاک لیست اینستاگرام در اندروید ، آیفون و وب
آموزش تصویری حذف پست در اینستاگرام
آموزش تصویری حذف پست در اینستاگرام

نظرات