اگر نمیخواهید عکس و ویدیوهای آیفون به فضای ابری اپل ☁️ منتقل شوند، باید قابلیت iCloud Photos را غیرفعال کنید. با این کار، آپلود و همگام سازی عکس های جدید متوقف میشود. در ادامه این مطلب انزل وب به آموزش جلوگیری از آپلود عکس های آیفون در آیکلود میپردازیم.