اگر نمیخواهید سابقه ویدیوهایی که در یوتیوب تماشا میکنید برای همیشه در اکانت گوگل شما باقی بماند، میتوانید قابلیت حذف خودکار تاریخچه ⏰ را فعال کنید.
با این تنظیم، یوتیوب فعالیت های قدیمی شما را پس از یک بازه زمانی مشخص به صورت خودکار پاک میکند. در ادامه این مطلب انزل وب به آموزش فعال کردن حذف خودکار تاریخچه یوتیوب در گوشی و کامپیوتر میپردازیم.
فعال کردن حذف خودکار تاریخچه یوتیوب از طریق اکانت گوگل
برای تنظیم حذف خودکار، نیازی به انجام مراحل پیچیده ای ندارید و میتوانید از طریق صفحه Google My Activity این کار را انجام دهید.
برای شروع در مرورگر کامپیوتر یا گوشی خود وارد صفحه My Activity گوگل شوید.
با همان اکانت گوگلی وارد شوید که برای تماشای ویدیوهای یوتیوب استفاده میکنید.
حالا از لیست روی بخش YouTube History کلیک کنید.

سپس در صفحه بعد روی بخش Auto-delete بزنید.

از پنجره باز شده گزینه Auto-delete activity older than را انتخاب کنید.
حالا از لیست زیر آن میتوانید ماه های زیر را برای حذف خودکار انتخاب کنید.
- ۳ ماه: فعالیت قدیمی تر از سه ماه حذف میشوند.
- ۱۸ ماه: فعالیت های قدیمی تر از یک سال و نیم حذف میشوند.
- ۳۶ ماه: هیستوری قدیمی تر از سه سال پاک میشوند.

بعد از انتخاب بازه زمانی مورد نظر روی Next بزنید.
در مرحله بعد لیستی از تاریخچه ای که بعد از سه ما پاک میشود نمایش داده میشود، برای تایید روی Confirm بزنید تا تنظیمات ذخیره شوند.

پس از انجام این مراحل، هیستوری یوتیوب شما به صورت خودکار مدیریت میشود و فعالیت هایی که از بازه زمانی انتخاب شده قدیمیت ر باشند، حذف خواهند شد.
نظر و پیشنهاد شما چیست؟
از قابلیت حذف خودکار تاریخچه یوتیوب استفاده میکنید؟ ترجیح میدهید سابقه تماشای ویدیوها بعد از ۳ ماه پاک شود یا بازه طولانی تری را انتخاب میکنید؟ تجربه و سوالات خود را در بخش دیدگاهها با و دیگران به اشتراک بگذارید.


