مهم ترین اقدامات قبل از زمان قطعی اینترنت یا ملی شدن اینترنت

مهم ترین اقدامات قبل از زمان قطعی اینترنت یا ملی شدن اینترنت

محدود شدن دسترسی به برخی از اطلاعات بر اثر قطعی اینترنت یا ملی شدن آن 🌐 میتواند برای بسیار از افراد نگران کننده باشد.

اما در اینگونه مواقع نیز راهکارهایی برای حفظ دسترسی به اطلاعات و داده‌های ضروری وجود دارد. به همین دلیل در این مطلب از انزل وب به مهم ترین اقدامات قبل از زمان قطعی اینترنت یا ملی شدن اینترنت میپردازیم.

📖 در این مطلب می‌خوانید: نمایش

کارهایی که قبل از قطعی اینترنت باید انجام دهیم؟

Things to Do Before and After an Internet Outage

به طور کلی در صورت قطع اینترنت میتوانید راهکارهایی مثل فعالسازی دسترسی آفلاین در سرویس‌های مختلف، دانلود نقشه‌ها، گرفتن بکاپ از اطلاعات شبکه‌های اجتماعی و سایت‌های مهم و استفاده از برنامه‌های لوکال و بدون نیاز به اینترنت را امتحان کنید. در ادامه روش انجام این کارها یا سایر روش‌ها را به طور کامل بررسی کرده‌ایم.

۱- همگام‌سازی فایل‌های ابری به‌صورت محلی با OneDrive

آپلود اطلاعات در فضای ابری همیشه یک راهکار مناسب برای ذخیره سازی آنها است؛ که به شما کمک میکند در هر جا و شرایطی بتوانید به آنها دسترسی پیدا کنید. اما در در صورتی قطعی اینترنت ممکن است همچنان امکان استفاده و مشاهده فایل‌های ذخیره شده در این محیط را نداشته باشید. به همین دلیل همگام سازی فایل‌ها به صورت محلی (Local) در OneDrive راهکار مناسبی برای کاربران ویندوز محسوب میشود. این برنامه به صورت پیشفرض روی سیستم ویندوز نصب شده است و نیازی به دانلود جداگانه آن نیست. همچنین ادغام آن با با سیستم عامل و سایر سرویس‌های مایکروسافت استفاده از آن را بسیار ساده کرده است.

برای اینکار بخش OneDrive را در File Explorer باز کنید و سپس روی فایل ذخیره شده در OneDrive کلیک راست کنید و روی گزینه Always Keep on This Device بزنید. با اینکار فایل ذخیره شده حتی به صورت آفلاین و بدون اینترنت نیز قابل دسترسی است.

همگام‌سازی فایل‌های ابری به‌صورت محلی با OneDrive

۲- فعالسازی حالت آفلاین در Google Drive

علاوه بر فضای ابری OneDrive شما میتوانید استفاده از حالت آفلاین را برای سرویس‌های دیگری مثل Google Drive هم امکان پذیر کنید. برای این منظور لازم است استفاده آفلاین را در نسخه وب گوگل درایو فعال نمایید تا با اینکار اطلاعات قرار گرفته در آن به صورت خودکار با دستگاه شما همگام شوند.

برای انجام اینکار ابتدا وارد سایت Google Drive و حساب کاربری خودتان در این سرویس شوید. حالا روی آیکون چرخ دنده از سمت راست بالای صفحه بزنید و Settings (تنظیمات) را انتخاب کنید. در پنل سمت چپ General (مدارک کلی) را انتخاب کنید و در بخش Offline (آفلاین) گزینه مربوط به آن را فعال کنید.

فعالسازی حالت آفلاین در Google Drive

علاوه بر این در صورت که قصد فعال کردن این امکان به صورت اختصاصی برای مدرک خاص یا فایل‌های از پیش آپلود شده را داشته باشید، میتوانید روی هر یک از آنها کلیک راست کنید و گزینه Make Available Offline یا در حالت آفلاین در دسترس باشد، را انتخاب کنید.

اقدامات قبل از زمان قطعی اینترنت در گوگل درایو

توجه داشته باشید که حالت بهینه استفاده از گوگل درایو در سرویس‌های خود گوگل، مثل مرورگر گوگل کروم است.

۳- اقدامات قبل از زمان قطعی اینترنت برای سرویس Dropbox

یکی دیگر از برنامه‌های ویندوز که امکان فعالسازی استفاده از آن به صورت آفلاین وجود دارد، برنامه Dropbox میباشد. برای استفاده از این سرویس ابتدا لازم است آن را از طریق Microsoft Store دانلود نمایید و مراحل اولیه‌ای مثل ایجاد حساب کاربری را طی کنید. سپس از طریق File Explorer ویندوز وارد پوشه مربوط به Dropbox شوید و روی آن کلیک کنید. با اینکار به محل ذخیره سازی فایل‌ها بروید و مدرک موردنظر خودتان را پیدا کنید. حالا با کلیک راست کردن روی آن در منوی Dropbox گزینه Make Available Offline را انتخاب نمایید.

اقدامات قبل از زمان قطعی اینترنت برای سرویس Dropbox

۴- استفاده از Gmail در حالت آفلاین

یکی دیگر از راهکارهایی که میتوانید از آن به عنوان اقدامات قبل از زمان قطعی اینترنت استفاده کنید، روشن کردن حالت آفلاین در جیمیل است. با اینکار میتوانید حتی در صورتی که به اینترنت متصل نباشید، ایمیل‌هایتان را بخوانید یا به آنها پاسخ دهید.

برای اینکار ابتدا لازم است وارد سایت Mail Google شوید و وارد صندوق ایمیل‌هایتان شوید. توصیه میشود برای اینکار از مرورگر Chrome استفاده کنید و برای دسترسی ساده‌تر سایت را نشانه گذاری یا Bookmark کنید. حالا در صفحه جیمیل، روی علامت چرخ دنده بزنید و گزینه دیدن همه تنظیمات (See all settings) را انتخاب کنید و به بخش آفلاین (Offline) بروید. در این بخش گزینه “فعال کردن ایمیل آفلاین” یا “Enable offline mail” را تیک بزنید و یکی از موارد امنیتی را انتخاب کنید تا فعال شود. سپس میتوانید تنظیمات بیشتری مثل تعداد روزهایی که میخواهید ایمیل همگام سازی شود را انتخاب کنید و روی Save changes یا ذخیره تغییرات بزنید.

اقدامات قبل از زمان قطعی اینترنت برای جیمیل و مشاهده ایمیل‌ها

در صورتی که در مرورگر گوگل کروم از نوار بالای صفحه روی علامت ستاره بزنید، دسترسی به Gmail در حالت آفلاین به سادگی امکان پذیر خواهد بود. توجه داشته باشید در صورتی که بدون دسترسی به اینترنت ایمیلی را بنویسید و آن را ارسال کنید، ایمیل به بخش Outbox انتقال پیدا خواهد کرد و به محض اتصال دوباره به اینترنت ارسال خواهد شد.

۵- استفاده از مرورگرهای ملی

زمانی که اینترنت به هر دلیلی قطع یا ملی میشود، تنها راه روش مراجعه به وبسایت‌ها، استفاده از مرورگرهای ملی است. به همین خاطر ممکن است افراد ناگزیر به استفاده از موتورهای جستجوی فارسی مثل ذره بین، گردو و شادبین شوند. شناخت بهترین موتورهای جستجو فارسی ایرانی و به خاطر سپردن نام آنها، میتوانید یکی از اقدامات قبل از زمان قطعی اینترنت است که میتواند به حفظ ارتباط با وبسایت‌ها کمک کند.

استفاده از مرورگر فارسی گردو

۶- از اطلاعات شبکه‌های اجتماعی بکاپ بگیرید

تهیه نسخه بکاپ یا پیشتیبان‌گیری از داده‌های شبکه‌های اجتماعی میتواند راهکار مناسبی در زمان قطع شدن خطوط ایرانسل یا همراه اول باشد. در این صورت شما میتوانید همچنان بدون اینترنت به برخی از اطلاعات دسترسی پیدا کنید. در این بخش روش انجام اینکار برای برخی از برنامه‌های پرکاربرد را بررسی میکنیم.

پشتیبان‌گیری از اطلاعات واتساپ

برای انجام اینکار در پیامرسان واتساپ از بالای صفحه روی علامت سه نقطه بزنید و وارد مسیر Settings > Chats > Chat backup شوید. حالا شما میتوانید با انتخاب اکانت گوگل خود اطلاعات چت‌های واتساپ را به Google Drive یا iCloud منتقل کنید. در صورت بروز هر مشکل میتوانید برای ریستور بکاپ واتساپ از گوگل درایو اقدام کنید.

بکاپ‌گیری از واتساپ به عنوان اقدامات قبل از زمان قطعی اینترنت

برای بررسی کامل‌تر این موضوع میتوانید آموزش اتصال واتساپ به گوگل درایو را مطالعه نمایید.

پشتیبان‌گیری اطلاعات تلگرام

در صورتی که تمایل به بکاپ گرفتن از چت تلگرام را داشته باشید، میتوانید نسخه دسکتاپ آن را باز کنید و وارد بخش Settings شوید. سپس به مسیر Advanced> Export Telegram data بروید. در صفحه نمایش داده شده میتوانید برخی از جزئیات پشتیبان‌گیری را تنظیم کنید و روی دکمه Export بزنید.

بکاپ گیری از تلگرام دسکتاپ

شما میتوانید اینکار را به صورت جداگانه برای هر یک از چت‌ها در نسخه تلگرام دسکتاپ انجام دهید. تنها لازم است وارد صفحه چت موردنظرتان شوید و روی علامت سه نقطه بالای صفحه بزنید. سپس Export chat history را انتخاب کنید تا فایل جزئیات چت بنا به تنظیمات شما دانلود شود.

پشتیبان‌گیری از چت‌های تلگرام به عنوان اقدامات قبل از زمان قطعی اینترنت

پشتیبان‌گیری از اطلاعات اینستاگرام

به منظور بکاپ گرفتن و دانلود اطلاعات اینستاگرام به عنوان اقدامات قبل از زمان قطعی اینترنت، ابتدا وارد برنامه آن شوید. سپس وارد صفحه اصلی پروفایلتان شوید و با انتخاب گزینه سه خط از بالای صفحه وارد صفحه Settings شوید. در اینجا لازم است به مسیر Your activity > Download your information بروید و Download or transfer information را انتخاب کنید. با اینکار میتوانید نوع اطلاعات مورد نظر برای دانلود را انتخاب کنید و جزئیات بیشتر مثل فرمت دانلود و نوع آن را مشخص نمایید.

 دانلود داده‌ها از اینستاگرام

۷- انجام اقدامات قبل از زمان قطعی اینترنت با سینک کردن داده‌های Google Drive

هماهنگ کردن داده‌های ذخیره شده در گوگل درایو برای نسخه وب و اپلیکیشن میتواند یکی از اقدامات موثر دیگر در زمان محدود شدن اینترنت باشد. برای این منظور میتوانید نسخه اپلیکیشن اندروید یا آیفون این برنامه را روی تلفن همراهتان نصب کنید و مدارک را از طریق آنها نیز مشاهده کنید. هماهنگ سازی یا سینک شدن اطلاعات در نسخه وب و موبایل گوگل درایو به صورت خودکار اتفاق می افتد. بنابراین اگر از قبل مدرکی در این سرویس بارگذاری شده باشد، در همه نسخه‌ها قابل دسترسی است.

شما همچنین میتواند مطابق دومین روش گفته شده در این مطلب، گزینه دسترسی آفلاین را برای فایل‌های آپلود شده در نسخه موبایل گوگل درایو نیز فعال کنید.

دسترسی آفلاین به مدارک گوگل درایو و سینک کردن نسخه‌های آن

۸- ذخیره سازی فایل‌های متنی مهم در Word

اگر در برنامه‌هایی مثل Trello، Google dox و … اطلاعات متنی یا تصویری مهمی دارید، میتوانید آنها را به صورت محلی در Word ذخیره سازی کنید تا در هر زمان بتوانید حتی بدون دسترسی به اینترنت، همچنان به آنها دسترسی پیدا کنید. بکاپ گیری از فایل‌ها و اطلاعات مهم ذخیره شده در سایت‌ها یا سرویس‌ها کمک میکند تا حتی زمانی که از ساعت قطعی اینترنت باخبر نیستید، دسترسی به آنها را حذف کنید.

۹- نقشه‌ها را به صورت آفلاین دانلود کنید

اگر به طور مستمر از نقشه یک محدوده مکانی مشخص استفاده میکنید، بهتر است همیشه آن را به صورت آفلاین نیز در اختیار داشته باشید. زیرا برخی مواقع ممکن است دسترسی شما به اینترنت یا برنامه‌های نقشه خوان محدود شود. به همین دلیل علت میتوانید با استفاده از گزینه Offline maps در برنامه Google Maps نقشه محل موردنظرتان را دانلود و از آن استفاده کنید. برای انجام اینکار ابتدا وارد برنامه گوگل مپ شوید و روی تصویر پروفایلتان بزنید. سپس Offline maps را انتخاب کنید. حالا با انتخاب Select Your Own Map منطقه مورد نظر خودتان را انتخاب کنید و روی Download تا نقشه دانلود شود.

دانلود نقشه آفلاین از گوگل مپ

همچنین در صورت ملی شدن اینترنت همچنان میتوانید از برنامه‌های داخلی مثل نشان، بلد و… استفاده کنید. علاوه بر نسخه تلفن همراه، امکان استفاده و دانلود نقشه آفلاین در ویندوز نیز به روش‌های مختلفی وجود دارد.

۱۰- فایل APK برنامه‌های مورد نیاز را داشته باشید

برخی اوقات ممکن است علت قطعی اینترنت را ندانید و نیاز به یک برنامه خاص داشته باشید. برای اینگونه مواقع بهتر است از قبل فایل apk برنامه‌های موردنظر خودتان را از قبل در جایی ذخیره داشته باشید. به این صورت میتوانید آنها را در هر زمان به سرعت نصب کنید. شما میتوانید حتی برخی از برنامه و سرویس‌های ایرانی را نیز به صورت فایل در جایی دانلود کنید تا در مواقع ضروری بتوانید به سادگی آنها را نصب نمایید. یکی از وبسایت‌هایی که میتوانید از طریق آن فایل apk برنامه‌ها را دریافت کنید APKMirror است. البته اینکار از طریق سایت‌های داخلی نیز امکان پذیر است.

۱۱- برای ارتباط بدون اینترنت، از برنامه‌های واکی تاکی استفاده کنید

از دیگر اقدامات قبل از زمان قطعی اینترنت، دانلود برنامه‌های واکی تاکی برای ارتباط بی سیم است. این نوع برنامه‌ها میتوانند به صورت رایگان و بدون نیاز به اینترنت، محدوده‌ای را برای ارتباط با استفاده از امواج رادیویی پشتیبانی کنند. ار جمله این برنامه‌ها میتوان به Zello، Voxer و Wi-Fi Talkie اشاره کرد چنین برنامه‌هایی امکان مکالمه صوتی، تصویری یا ارسال و دریافت پیام را فراهم میکنند.

۱۲- از برنامه‌های چت محلی و تحت شبکه استفاده کنید

در حال حاضر بعضی از برنامه و سرویس‌ها را میتوان بدون نیاز به اینترنت و به صورت محلی استفاده کرد. نرم افزارهای چت تحت شبکه برای سیستم عامل‌های مختلف، از جمله مواردی هستند که میتوانند در این زمینه بسیار کاربردی باشد. نرم افزارهای تحت شبکه شامل مواردی مثل Tonic، Softros LAN Messenger و Qualia است که هر یک دارای ویژگی‌هایی هستند. چنین برنامه‌هایی بر اساس سیستم LAN عمل میکنند و میتوانند روش مناسبی برای ارتباط دهی دستگاه‌ها در سازمان‌ها یا شرکت‌ها و برای برقراری ارتباط واحدها با یکدیگر باشند.

۱۳- سایت‌های پرکاربرد و مهم را دانلود کنید

اگر سایت یا صفحات اینترنتی بخصوصی وجود دارد که شما به طور مداوم از آنها استفاده میکنید، میتوانید به سادگی دانلود کامل یک سایت در اندروید یا دسکتاپ را امتحان کنید تا همیشه آن را در اختیار داشته باشید. ذخیره سازی این اطلاعات به شما کمک میکند تا هر زمان به صورت آفلاین به آنها دسترسی پیدا کنید. برای اینکار چندین روش وجود دارد که به هر یک از آنها میپردازیم.

ذخیره سازی صفحه به صورت فایل PDF

برای انجام اینکار میتوانید صفحه مورد نظر را انتخاب کنید و روی سه نقطه بالای آن بزنید تا گزینه‌های تنظیماتی بیشتر را ببینید. حالا از بین موارد گزینه Print را انتخاب کنید یا در ویندوز از کلیدهای Ctrl + P  و برای سیستم مک از Cmd + P استفاده کنید. با این روش یک صفحه از وبسایت با تمامی جزئیات برایتان ذخیره سازی خواهد شد.

ذخیره سازی صفحات وبسایت با گرفتن خروجی پی دی اف از آنها

ذخیره صفحه وب بصورت HTML

یکی دیگر از روش‌های قابل انجام برای ذخیره سازی صفحات وبسایت در زمان قطع وبسایت‌ها یا ملی شدن آنها، ذخیره سازی بصورت HTML است. این روش نیازی به نصب نرم افزار خاصی نخواهد داشت. برای اینکار ابتدا لازم است مرورگر مورد نظر خودتان مثل Chrome، Firefox یا Edge را باز کنید و از کلیدهای Ctrl + S (در ویندوز) یا Cmd + S در مک استفاده کنید. حالا در بخش ذخیره سازی حالت Webpage, Complete را انتخاب کنید. سپس فایل را در کامپیوتر ذخیره کنید و با هر بار کلیک کردن روی فایل میتوانید مجددا آن را در مرورگر بررسی نمایید.

ذخیره فایل HTML وبسایت

استفاده از افزونه‌ها

شما همچنین میتوانید اطلاعات مهم یا مقالات ضروری در سایت‌هایی مثل ویکی پدیا و یا هر منبع دیگری را از طریق افزونه‌هایی مثل Pocket یا SingleFile ذخیره سازی کنید. انجام اینکار در مرورگرهایی مثل کروم یا فایرفاکس بسیار ساده خواهد بود.

دانلود صفحات وب در تلفن همراه

علاوه ب روش‌های گفته شده برای دسکتاپ، شما میتوانید در تلفن‌های همراه نیز با سادگی با استفاده از برنامه‌های مختلف فرایند دریافت وبسایت‌ها را انجام دهید. یکی از ساده‌ترین روش‌ها برای انجام اینکار استفاده از گزینه Download برای دریافت صفحه است.

دانلود صفحات وبسایت در تلفن همراه به عنوان اقدامات قبل از زمان قطعی اینترنت

۱۴- به عنوان اقدامات قبل از زمان قطعی اینترنت، برنامه‌های ضروری را نصب کنید

شاید تا زمانی دسترسی شما به اینترنت برقرار است، به فکر استفاده یا نصب برخی از نرم افزارهای کاربردی نباشد. اما با محدود شدن استفاده از سرویس‌های آنلاین انجام بسیاری از کارها دشوار خواهد شد. به همین منظور معمولا توصیه میشود که برنامه‌هایی مثل قطب نما و کمک‌های اولیه را نصب کنید. یا از نرم افزارهایی مثل جعبه ابزار استفاده نمایید تا بسیاری از قابلیت‌های مختلف را در قالب یک برنامه به صورت آفلاین داشته باشید.

۱۵- از هوش مصنوعی DeepSeek به صورت لوکال و محلی استفاده کنید

به طور قطعی دسترسی به انواع هوش مصنوعی و سرویس‌های مرتبط با آن بدون اینترنت امکان پذیر نخواهد بود. اما خوشبختانه روش‌هایی وجود دارد که شما میتوانید با استفاده از آنها هوش مصنوعی DeepSeek را به صورت محلی روی ویندوز نصب و از آن استفاده کنید. قطعا بازدهی این سرویس بدون دسترسی به اینترنت و اتصال به سرورهای اصلی میتواند کمی محدودتر باشد؛ اما حتی با این وجود نیز شما میتوانید کارهایی مثل رفع اشکلات کد نویسی، حل برخی از موضوعات نسبتا ساده یا مسائل ریاضی را انجام دهید. شاخص‌ترین محدودیت استفاده آفلاین از دیپ سیک، کاهش قدرت پاسخگویی و عدم دسترسی به اطلاعات بروز است.

برای نصب و اجرای هوش مصنوعی DeepSeek روی ویندوز، میتوانید از روش‌هایی مثل استفاده از سرویس LM Studio، محیط Open web UI یا بوسیله Command Prompt اینکار را انجام دهید.

استفاده از DeepSeek به صورت لوکال و بدون اینترنت

۱۶- کتاب، فیلم و موزیک‌ها را برای اوقات فراغت دانلود کنید

بسیاری از افراد اغلب تمایل به مطالعه کتاب، مشاهده فیلم‌ها یا گوش کردن به موسیقی به صورت آنلاین را دارند. اما این مسئله در زمان عدم دسترسی به اینترنت، میتواند برای افراد بسیار سخت و آزاردهنده باشد. به همین دلیل بهتر است همیشه فایل‌های مهم یا موارد سرگرم کننده را برای موقع لازم دانلود نمایید تا همیشه بتوانید در زمان نیاز یا اوقات فراغت از آنها استفاده نمایید.

۱۷- برنامه یا محتواهای لازم برای تولید محتوای آفلاین را دانلود کنید

اگر کار یا شرایط شما به گونه‌ای است که نیاز به تولید محتوای تصویری یا ویدیویی دارید، میتوانید برخی از برنامه یا موارد مهم را از قبل دانلود و در محلی ذخیره سازی کنید. اپلیکیشن‌هایی مثل Adobe Lightroom، Snapseed و PicsArt برای ویرایش عکس و CapCut و Kinemaster برای ادیت ویدیو به طور آفلاین گزینه‌های مناسبی هستند.

۱۸- فایل‌های مهم را روی درایور ذخیره سازی کنید

در صورت عدم اتصال به اینترنت ممکن است بخش قابل توجهی از اطلاعات آنلاین شما غیر قابل دسترس شود. در اینگونه مواقع توصیه میشود که به عنوان یکی از اقدامات قبل از زمان قطعی اینترنت، داده‌های مهم را روی یک درایور خارجی مثل هارد دیسک اکسترنال یا فلش USB پشتیبان‌گیری کنید.

علاوه بر موارد گفته شده، روش‌های قدیمی یا سنتی‌تری مثل تهیه اسکرین شات از مدارک مهم یا نوشتن رمز یا اطلاعات مهم میتواند روشی موثر در زمان عدم دسترسی به اینترنت باشد.

۱۹- امکان اتصال به اینترنت جایگزین را بررسی کنید

در حال حاضر اینترنت پر سرعت ماهواره‌ای مبحث نسبتا جدیدی است که ممکن است در چند سال آینده بتواند گزینه مناسبی به عنوان جایگزینی اینترنت عادی باشد. اینترنت‌های ماهواره‌ای مثل استارلینک روز به روز در حال پیشرفت هستند و این امید وجود دارد که امکان استفاده گسترده و همگانی آن فراهم شود. به همین خاطر در صورتی که با عدم اتصال به اینترنت در همراه اول یا ایرانسل به طور همگانی مواجه شدید، شاید بتوان از روش دیگری برای برقراری ارتباط استفاده کنید.

۲۰- از پیامرسان‌های آفلاین استفاده کنید

برای مواقعی که اینترنت برای مدتی طولانی قطع یا از دسترس خارج میشود، میتوان از پیامرسان‌های آفلاین به منظور برقراری ارتباط استفاده کرد. اپلیکیشن Briar یکی از نمونه‌های شناخته شده پیامرسان‌های آفلاین است که از امنیت بالایی برخوردار است. شما میتوانید نسخه متناسب با سیستم اندروید این برنامه را از طریق گوگل پلی دریافت کنید.

پیامرسان آفلاین Briar

یک نمونه دیگر از پیامرسان‌های آفلاین، Bridgefy – Offline Messages است که آن را نیز میتوانید از طریق گوگل پلی برای اندروید نصب کنید. این اپلیکیشن از طریق اتصال به بلوتوث عمل میکند و برد ان تا حدود ۱۰۰ متر است. در صورت استفاده توسط افراد مختلف، این سرویس میتواند پیغام را به خوبی به دست فرد مورد نظر از طریق روش Mesh Network ارسال کند.

سوالات متداول

علت قطعی اینترنت را کجا بفهمیم؟

در صورت بروز مشکلات اینترنتی به صورت همگانی، تنها راه اطلاع از این موضوع بوسیله اخبار و شبکه‌های داخلی خواهد بود.

جمع بندی

به طور کلی پیشنهاد میشود که برخی از اقدامات و موارد را پیش از محدود شدن دسترسی به اینترنت انجام دهید تا در زمان وقوع چنین اتفاقی کمتر دچار مشکل شوید. کارهایی مثل فعالسازی قابلیت استفاده آفلاین از OneDrive، Google Drive، Dropbox و  Gmail میتواند از موارد موثر باشد. علاوه بر آن دانلود فایل APK نرم افزارهای لازم یا گرفتن بکاپ از اطلاعات شبکه‌های اجتماعی در برخی مواقع لازم خواهد بود. همچنین در صورتی که استفاده یا مطالعه صفحاتی از اینترنت برایتان مهم است، میتوانید آنها را از قبل به روش‌های مختلفی ذخیره سازی کنید. نصب انواع برنامه‌های واکی تاکی یا سرویس‌های لوکال به شما این امکان را میدهد تا با استفاده از وای فای یا بلوتوث با افراد ارتباط برقرار نمایید.

همچنین برخی اوقات ممکن است لازم باشد که فیلم، موزیک یا کتاب‌هایی را برای زمان‌های لازم دانلود و در محلی ذخیره سازی کنید تا در صورت قطع اینترنت همچنان بتوانید از آنها استفاده نمایید. استفاده از سرویس‌های پیامرسان ایرانی یا مروگرهای فارسی نیز از جمله راهکارهایی هستند که ناگزیر به استفاده از آنها در زمان ملی شدن اینترنت خواهید بود.

نظرات و پیشنهادات شما؟

به نظر شما مهم‌ترین اقدامات قبل از زمان قطعی اینترنت چه چیزی میتواند باشد؟ در صورت محدودیت دسترسی به اینترنت چه مشکلاتی در روند کار و زندگی ایجاد میشود؟ اگر شما نیز تجربه یا راهکار دیگری در این مورد دارید، لطفاً آن را با ما و سایر خوانندگان این مطلب به اشتراک بگذارید.

به این مطلب امتیاز دهید
ممنونیم، امتیاز شما ثبت شد 🙂

بیشتر بخوانید

5 تا از بهترین سرویس های آی پی ایران رایگان و پولی ( برای کارهای بانکی و..)
۵ تا از بهترین سرویس های آی پی ایران رایگان و پولی (برای کارهای بانکی و..)

نظرات

×