دسکتاپ و صفحه نمایش بزرگ کامپیوتر قدیمی ترین ابزار برای وبگردی و یکی از اعمال روزمره یعنی چک کردن ایمیل ها است.
اما با گستردگی استفاده از اسمارت فون ها تمام برنامه های قابل اجرا در دستکتاپ و و یندوز روی سیستم عامل های دیگر نظیر اندروید قابل اجرا هستند و به این ترتیب این دستگاه های کوچک تبدیل به آچارفرانسه هر کاربر شدند! چک کردن ایمیل نیز با توسعه برنامه های اندرویدی به سادگی روی گوشی های هوشمند اندروید امکان پذیر است و دیگر نیاز به روشن کردن کامپیوتر یا انتظار کشیدن برای دسترسی به نسخه دسکتاپ جهت باز کردن ایمیل خود ندارید. در دنیای اپ اندروید برنامه های مدیریت ایمیل زیادی وجود دارد که شاید انتخاب کاربردی ترین برنامه میان این همه ابزار امری دشوار باشد؛ بنابراین تصمیم گرفتیم بهترین برنامه های مدیریت ایمیل برای اندروید را گلچین کرده و در مطلب امروز انزل وب معرفی کنیم. با ما همراه باشید.
مدیریت بهتر ایمیل با استفاده از بهترین برنامه های ایمیل اندروید
The Best Email Apps for Android
همان طور که می دانید گوگل و یاهو بهترین و معتبر ترین سرویس دهنده ایمیل هستند و اغلب برنامه هایی که برای مدیریت ایمیل در اندروید در این مطلب معرفی می کنیم مربوط به این دو سرویس دهنده و سایر اکانت های مبتنی بر IMAP و POP3 هستند. بنابراین تفاوتی ندارد در حال حاضر از چه سرویس ایمیلی استفاده می کنید؛ به سادگی و با شیوه های تغییر و انتقال آدرس ایمیل فعلی به ایمیل دیگر می توانید از بهترین برنامه های اندرویدی برای چک کردن ایمیل خود استفاده نمایید.
مدیریت قدرتمند ایمیل گوگل با برنامه اندروید Gmail
Gmail در حال حاضر به عنوان یکی از کاربردی ترین سرویس ها به جهت ایمنی و سهولت استفاده می باشد. سرویسی که از پشتیبانی کامل گوگل درایو برای ذخیره فایل ها بهره مند شده است. اخیرا نیز نسخه اندرویدی جیمیل تغییرات چشمگیری داشته است که محیط آن برای کاربر دلچسب تر شده است و با ترفندهای کاربردی جیمیل می توانید تجربه بهتری در استفاده از آن داشته باشید. تنها کافی است برنامه اندرویدی Gmail را نصب و با استفاده از اکانت جیمیل خود وارد شوید و از امکانات کامل آن استفاده کنید.
مدیریت ساده ایمیل با استفاده از Microsoft Outlook
تاریخچه این برنامه به سال ۲۰۱۴ باز میگردد. زمانی که مایکروسافت تصمیم گرفت قدم هایی در مسیر توسعه اپلیکیشن های اندرویدی بردارد و در زمینه مدیریت ایمیل Outlook را منتشر کرد. شاید این برنامه از تمام سرویس دهندگان ایمیل پشتیبانی نکند؛ اما برای دو سرویس دهنده گوگل و یاهو که اکثریت کاربران را دارند بهترین گزینه جهت مشاهده و دسته بندی ایمیل ها است.
از جمله سرویس دهندگانی که توسط Outlook مایکروسافت پشتیبانی می شوند می توان به Outlook.com, Yahoo Mail, Gmail, iCloud, و اکانت Office 365 اشاره کرد. در صورتی که ایمیل های زیادی به صورت روزانه دریافت می کنید این سرویس به سادگی برحسب فعالیت های گذشته شما و تمرکزی که روی هر بخش داشته اید می تواند مهم ترین موضوعات را در صدر قرار بدهد.
تنها نقطه منفی موجود در این برنامه سرعت آن است و شاید مدیریت ایمیل به سرعت سایر برنامه های مشابه نظیر جیمیل نباشد.
مدیریت موثر جیمیل با استفاده از Inbox
Inbox برنامه دیگری از گوگل است که برای مدیریت جیمیل نظیر اپ اندرویدی اصلی Gmail می باشد که قابلیت های گسترده تری نسبت به نسخه استاندارد برای کاربران دارد. با استفاده از این برنامه می توانید به سادگی ایمیل های گوگل را به شیوه ای پیشرفته تر طبقه بندی کنید. Inbox میان ایمیل های شما جست وجو می کند و براساس بازشدن ایمیل های قبلی مهم ترین آن ها را بلافاصله بعد از رسیدن در پنجره پاپ آپ نمایش می دهد.
برای ایمیل های مشابه گزینه ای به نام “bundle” وجو دارد که با استفاده از آن ایمیل های مشابه تبدیل به یک “کلاف” می شوند و به سادگی می توانید آن ها را در کنار هم از قدیمی به جدید بررسی کنید. با توضیحات داده شده می توان نتیجه گرفت که استفاده از برنامه Inbox برای آن دسته از کاربرانی است که ایمیل های زیادی دریافت می کنند و می خواهند با نظم بیش تری به آن ها رسیدگی کنند.
مدیریت ایمیل با استفاده از CloudMagic
یکی دیگر از برنامه های شناخته شده برای مدیریت ایمیل CloudMagic می باشد. اگر چه از تمام سرویس دهندگان پشتیبانی نمی کند اما قابلیت های زیادی دارد و می توان آن را به سادگی به سرویس های Dropbox و Evernote متصل کرد.
محیط ساده و رنگ های جذاب و در عین حال آرامش بخش در محیط این برنامه مدیریت ایمیل را لذت بخش تر می کند. با CloudMagic ساده تر از هر برنامه اندرویدی دیگری می توانید به ایمیل ها و فایل ها دسترسی پیدا کنید و آن ها را مدیریت کنید.
مدیریت ایمیل ها در اندروید با Type Mail
اولین چیزی که با استفاده از برنامه Type Mail یا Blue Mail به ذهن می رسد ظاهر جذاب آن است . زیبایی های این نرم افزار از مرحله نصب تا اجرا و راه اندازی منو ها آن را برای کاربران دل چسب تر کرده است. برنامه ای که می توانید با قابلیت های اضافی تمام بخش های آن را از جمله آلارم ایمیل و زمان ها هشدار را به دلخواه خود سفارشی کنید. این برنامه از اغلب سرویس دهندگان معتبر ایمیل نظیر Gmail, Google Apps,, Hotmail Mail.ru, AOL, Zoho, GMX و Office 365 پشتیبانی می کند.
مدیریت ایمیل با برنامه جذاب WeMail
به جای استفاده از برنامه های خسته کننده همیشگی برای مدیریت ایمیل از WeMail استفاده کنید. در این برنامه تک تک ایمیل ها در فضای متفاوتی نشان داده می شوند؛ گویی که در حال چت کردن هستید! WeMail دقیقا مشابه برنامه های پیامرسان است و مدیریت ایمیل ها در آن سریع تر از برنامه های دیگر است.
مدیریت حرفه ای ایمیل با برنامه Yahoo Mail
یاهو سرویس نام آشنایی است که امکان چک کردن و مدیریت ایمیل در اندروید را به واسطه برنامه YahooMail فراهم کرده است. در این برنامه همزمان با چک کردن ایمیل ها به روز باشید و از سرویس های خبری یاهو استفاده کنید. محیط برنامه با تغییر تم ها به سادگی سفارشی می شود.
مدیریت منظم ایمیل ها با برنامه Nine
Nine مشابه با برنامه مدیریت ایمیل مایکروسافت است. محیطی منظم و کاربرپسند دارد و برای منظم کردن ایمیل ها بهترین گزینه است. با این سرویس ایمیل ها ایمن تر میشوند و می توانید اسکن امنیتی اثرانگشت را به جای پسورد قرار دهید. سرویس دهندگان ایمیل زیادی با این برنامه سازگار هستند.
مدیریت آسان ایمیل ها با myMail
مهم ترین هدف myMail ایجاد فضای ساده و دوست داشتنی در موبایل های هوشمند برای اکانت ایمیل های IMAP و POP3 می باشد. از این برنامه برای مدیریت ساده ایمیل های Outlook, Live, Gmail, و Yahoo استفاده کنید و با تنوع زنگ هشدار موجود در برنامه بهترین مدیریت را برای هر ایمیل داشته باشید.
مدیریت ایمن ایمیل ها با K-9 Mail
K-9 Mail قدیمی ترین برنامه اندروید برای مدیریت ایمیل است. شاید در نگاه اول ظاهر این برنامه قدیمی باشد و کاربر چندان تمایلی برای ادامه استفاده از آن نداشته باشد؛ اما این برنامه از هدر رفتن باتری شما و اجرای جلوه های اضافی جلوگیری می کند. فضای ایمیل به گونه ای طراحی شده است که هیچ ایمیلی نخوانده نخواهد ماند.
اتصال ساده به انواع سرویس دهندگان ایمیل با Boxer
با استفاده از برنامه Boxer می توانید به سادگی به انواع سرویس دهندگان Outlook, Yahoo, Exchange, Hotmail, Gmail و Office 365 متصل شوید. متاسفانه برای اتصال دو اکانت و مدیریت همزمان در این برنامه باید از نسخه های غیر رایگان استفاده کنید؛ اما قابلیت های دیگر این برنامه نظیر تعامل با Evernote آن را از یک برنامه مدیریت ایمیل فراتر برده است. ظاهر برنامه برای هر کاربری جذاب است.
تجربه و نظر شما ؟
چه برنامه های دیگری را برای مدیریت بهتر ایمیل در اندروید پیشنهاد می دهید؟ تجربه خود را با ما به اشتراک بگذارید.