چگونه زمان عدم استفاده و دیلیت اکانت خودکار تلگرام را تغییر دهیم؟
افزودن انزل وب به منابع گوگل شما

چگونه زمان عدم استفاده و دیلیت اکانت خودکار تلگرام را تغییر دهیم؟

تلگرام به عنوان پیام رسان اصلی کاربران ایرانی است.

در زمان قطعی اینترنت ممکن است بسیاری از کاربران نتوانند به اکانت خود دسترسی داشته باشند و اگر این زمان طولانی باشد، اکانت های آنها میتواند در خطر حذف شدن ❌ قرار گیرد. در ادامه این مطلب انزل وب به اینکه چگونه زمان عدم استفاده و دیلیت اکانت خودکار تلگرام را تغییر دهیم میپردازیم.

آموزش تغییر زمان دیلیت اکانت خودکار تلگرام

How to Change Telegram Auto delete Account Time

تلگرام گزینه‌ ای به نام Delete my account برای حذف خودکار اکانت پس از مدت عدم فعالیت دارد که در صورت عدم دستذسی یمتواند خطر پاک شدن اطلاعات اکانت را به همراه داشته باشد.

شما میتوانید بلافاصله در زمان وصل شدن موقت یا دائم اینترنت خود آن را تغییر دهید و روی دو سال (۲۴ ماه) که بشترین مدت زمان است تنظیم کنید. در ادامه نحوه انجام کار در تلگرام گوشی و کامپیوتر را آموزش میدهیم.

دقت کنید در برخی مواقع مثل جنگ ممکن است تلگرام سیایت هایی برای غیرفعال کردن این قابلیت و در امان ماندن اکانت ها در نظر بگیرید اما این موضوع هیچگونه تضمین دائمی نیست.

افزایش زمان دیلیت اکانت اتوماتیک تلگرام اندروید و آیفون

برای تغییر زمان حذف خودکار اکانت تلگرام، ابتدا اپلیکیشن تلگرام را باز کنید و وارد بخش Settings یا تنظیمات شوید.

در تلگرام جدید این بخش با آیکون چرخ‌ دنده در منو پایین صفحه اصلی قابل دسترس است.

گزینه Privacy and Security

در صفحه تنظیمات، گزینه Privacy and Security را پیدا کنید و روی آن ضربه بزنید.

حالا به پایین اسکرول کنید تا گزینه Delete my account یا حذف اکانت من را پیدا کنید. روی عدد مقابل گزینه If away for ضربه بزنید تا وارد بخش تنظیمات مدت زمان حذف اکانت شوید.

گزینه If away for برای تغییر زمان دیلیت اکانت خودکار تلگرام

در لیست گزینه‌ های موجود ۲۴ ماه را انتخاب کنید.

انتخاب زمان حذف

افزایش زمان دیلیت اکانت اتوماتیک تلگرام کامپیوتر

در تلگرام کامپیوتر نیز تفاوتی خاصی با نسخه اپ ندارد.

ابتدا روی منو همبرگری برنید و از منو Settings را انتخاب کنید.

منو Settings تلگرام کامپیوتر

سپس گزینه Privacy and Security و روی عدد If away for بخش Delete my account بزنید.

بخش Delete my account

از پنجره باز شده زمان را انتخاب و پنجره را OK کنید.

انتخاب ماه حذف

نکات مهم درباره دیلیت اکانت

شمارش مدت عدم فعالیت از آخرین باری که وارد اکانت شدید شروع میشود. هر بار که وارد اکانت میشوید، این شمارش دوباره از صفر شروع میشود. همچنین اگر از تلگرام نسخه دسکتاپ یا وب استفاده میکنید، این کار هم به عنوان فعالیت محسوب میشود و شمارش را ریست می‌کند. اگر تلگرام را باز نکنید اما از ربات‌ ها یا API تلگرام استفاده کنید، این فعالیت محسوب میشود.

جمع‌ بندی

برای تغییر زمان دیلیت اکانت خودکار، باید از مسیر Settings > Privacy and Security > Delete my account اقدام کنید. این تنظیمات در حالت عادی برای مدیریت بهتر اکانت است اما در شرایط بحرانی ایران میتواند باعث دردسر و پاک شدن تمام اطلاعت شما در تلگرام شود.

سوالات متداول

آیا میتوان دیلیت اکانت خودکار را لغو کرد؟

قبلا گزینه Never در لیست مدت زمان وجود داشت که در آپدیت های جدید حذف شده است و فعلا امکان اینکار نیست.

نظرات و پیشنهاد شما؟

آیا توانستید این تنظیمات را تغییر دهید؟ مدت زمان مناسب از نظر شما چقدر است؟ حتما تجربه خود را در بخش نظرات این پست با ما و دیگران به اشتراک بگذارید.

به این مطلب امتیاز دهید
ممنونیم، امتیاز شما ثبت شد 🙂

بیشتر بخوانید

چگونه خیلی سریع با اسکن کیو آر کد کانکت تلگرام را اضافه کنیم؟
چگونه خیلی سریع با اسکن کیو آر کد مخاطب تلگرام را اضافه کنیم؟
آموزش تنظیم حذف خودکار همه پیام های ارسالی در چت های تلگرام
آموزش تنظیم حذف خودکار همه پیام های ارسالی در چت های تلگرام
آموزش جلوگیری از قطع شدن آهنگ هنگام ضبط ویس در تلگرام
آموزش جلوگیری از قطع شدن آهنگ هنگام ضبط ویس در تلگرام
آموزش استفاده از قابلیت Chat Automation تلگرام برای جواب دادن خودکار پیام ها
آموزش قابلیت Chat Automation تلگرام برای جواب دادن خودکار پیام ها

نظرات

×