سرور اچ پی مدل DL580 G10

سرورهای HP چه مدل‌هایی دارند؟

سال‌هاست که مدل‌های مختلف سرورهای HP، در صدر فهرست پرفروش‌ترین سرورهای جهان قرار دارند.

کیفیت بالای این دستگاه‌ها موجب شده‌است که بسیاری از متخصصین IT هنگام خریدن سرور و تجهیز زیرساخت‌های خود، بدون ذره‌ای تردید سراغ محصولات شرکت HP بروند. اگر شما هم تصمیم به خرید این سرورها گرفته‌باشید، ممکن است در وهله اول تنوع بالای محصولات، انتخاب گزینه مناسب را برایتان چالش‌برانگیز کند. در این صورت، توصیه می‌کنیم این مطلب را تا انتها دنبال کنید. در ادامه، ۷ مورد از مدل‌های پرکاربرد سرورهای اچ‌پی را معرفی و مشخصات آن‌ها را بررسی خواهیم کرد.

معرفی محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین مدل‌های سرور hp

سرور hp مدل‌های مختلفی دارد و این تنوع ممکن است انتخاب بهترین سرور را برای شما دشوار کند. برای آنکه به شما کمک کنیم از بین مدل‌های مختلف سرور HP، گزینه مناسب را برای سازمانتان انتخاب کنید، در زیر، ۷ مورد از مدل‌های محبوب و پرفروش سرور HP را از سری‌های ML (تاور) و DL (رکمونت) معرفی کرده‌ایم:

سرور رکمونت مدل DL380 G11

در دسته سرورهای رکمونت HP، DL380 Gen11 با مقیاس‌پذیری عالی، سخت‌افزار قدرتمند و قابلیت‌های امنیتی مناسب، یکی از بهترین مدل‌ها محسوب می‌شود. با توجه به طراحی، امکانات و قابلیت‌های مختلف، می‌توانیم این سرور را گزینه‌ای ایده‌آل برای رایانش ابری، کانتینرها و کلان‌داده معرفی کنیم. این دستگاه دارای دو سوکت پردازنده است و پشتیبانی از هاردهای هات‌پلاگ، عملکردی بی‌وقفه را به شما نوید می‌دهد. در جدول زیر، خلاصه‌ای از مهم‌ترین مشخصات فنی این دستگاه را به شما معرفی کرده‌ایم:

فرم فکتور سرور رکمونت ۲U
خانواده پردازنده نسل ۴ و ۵ پردازنده‌های Intel Xeon Scalable
حداقل و حداکثر تعداد هسته‌های پردازنده ۸-۶۴
تعداد اسلات‌های رم ۱۶ اسلات به‌ازای هر پردازنده
حداکثر ظرفیت رم ۸TB
حداکثر ظرفیت ذخیره‌سازی TB583.3
نوع درایوهای ذخیره‌سازی قابل پشتیبانی درایوهای ۲.۵ اینچی SFF یا ۳.۵ اینچی LFF
درگاه‌های ذخیره‌سازی SAS/SATA/NVMe
پورت‌های شبکه پورت‌های اترنت ۱، ۱۰، ۲۵، ۱۰۰ و ۲۰۰ گیگابایت، پورت OCP و InfiniBand

سرور رکمونت مدل DL360 G10 Plus

هر چند که سرور قدرتمند DL360 G10 Plus، برای استفاده در محیط‌های کاری مختلف طراحی شده‌است، اما برای کسب‌وکارهای کوچک که با محدودیت فضا در دیتاسنتر مواجه هستند، گزینه بسیار ایده‌آلی محسوب می‌شود. این سرور از پردازنده‌های نسل سوم Intel Xeon Scalable پشتیبانی می‌کند و با مجهزبودن به رم‌های DDR4، پردازش‌های سنگین و حجم کاری بالا را به‌راحتی مدیریت می‌کند.

برخورداری از سخت‌افزار قوی، فناوری‌های به‌روز و قابلیت‌های امنیتی پیشرفته، سرور DL360 G10 Plus را به انتخابی مناسب برای کانتینرها و مجازی‌سازی تبدیل کرده‌اند. در زیر، مهم‌ترین مشخصات فنی دستگاه را به‌صورت خلاصه به شما معرفی می‌کنیم:

  • فرم فکتور: ۱U
  • تعداد اسلات‌های رم: ۱۶ اسلات به‌ازای هر پردازنده (مجموعا ۳۲ اسلات رم)
  • حداکثر ظرفیت رم: ۸TB
  • نوع درایوهای ذخیره‌سازی: هاردهای ۲.۵ اینچی SFF و هاردهای ۳.۵ اینچی LFF
  • حداکثر ظرفیت ذخیره‌سازی: ۱۵۳.۶ TB
  • تعداد اسلات‌های PCIe: 3 اسلات PCIe 4.0

سرور رکمونت مدل DL580 G10

این دستگاه، یک سرور ۴ یونیتی است. سرور DL580 Gen10، سخت‌افزار بسیار قدرتمندی دارد و مادربرد آن از ۴ سوکت پردازنده پشتیبانی می‌کند. در این سوکت‌ها، نسل اول و دوم پردازنده‌های Intel Xeon Scalable قرار می‌گیرد که قدرت پردازش‌خارق‌العاده‌ای را به شما عرضه می‌کند. از دیگر نقاط قوت دستگاه، می‌توانیم به پشتیبانی از ماژول‌های رم با حداکثر فرکانس ۲۹۳۳MT/s اشاره کنیم. حداکثر ظرفیت رم این سرور (در صورت استفاده از پردازنده‌های نسل دوم) ۱۲ ترابایت است و اگر دستگاه را با پردازنده‌های نسل یک پیکربندی کنید، این ظرفیت حداکثر ۶ ترابایت خواهد بود.

به‌لطف پشتیبانی از درایوهای ۲.۵ اینچی SFF، سرعت دسترسی به اطلاعات در سرور DL580 Gen10 بسیار بالا است. به‌علاوه، حداکثر ظرفیت درایوهای ذخیره‌سازی آن به ۷۳۴TB می‌رسد که خیال شما را از بابت ذخیره و نگهداری انواع داده‌ها، راحت می‌کند. همچنین، سرور از درگاه‌های ذخیره‌سازی SAS، SATA و NVMe پشتیبانی می‌کند. لازم به ذکر است که DL580 G10 از شاسی LFF پشتیبانی نمی‌کند و فقط با درایوهای SFF پیکربندی می‌شود. اگر دنبال سروری هستید که عملکردی بی‌رقیب در اجرای اپلیکیشن‌های mission critical، مجازی‌سازی و پردازش کلان‌داده‌ها داشته‌باشد، سرور DL580 G10 گزینه ایده‌آلی برایتان خواهد بود.

سرور رکمونت DL360 G9

از دیگر مدل‌های پرکاربرد و محبوب سری DL، می‌توانیم به سرور DL360 G9 اشاره کنیم. این سرور نیز درست مثل سرور قبلی طراحی جمع‌وجور و فشرده‌ای دارد و برای فضاهای محدود، گزینه بسیار مناسبی محسوب می‌شود. مادربرد این سرور دارای ۲ سوکت پردازنده است که در این سوکت‌ها می‌توانید از پردازنده‌های خانواده E5-2000v4 یا E5-2000v3 استفاده کنید. این پردازنده‌ها در کنار رم‌های DDR4 و هاردهای پرسرعت، عملکرد پایدار سیستم را تضمین می‌کنند. به این سخت‌افزار قوی، باید انعطاف‌پذیری در پیکربندی و مقیاس‌پذیری بالا را نیز اضافه کنیم. در زیر می‌توانید مهم‌ترین مشخصات این دستگاه را به‌صورت خلاصه مشاهده کنید:

  • فرم فکتور: ۱U
  • تعداد اسلات‌های رم: ۱۲ اسلات به‌ازای هر پردازنده (مجموعا ۲۴ اسلات رم)
  • حداکثر ظرفیت رم: ۳TB
  • نوع درایوهای ذخیره‌سازی: هاردهای ۲.۵ اینچی SFF و هاردهای ۳.۵ اینچی LFF
  • حداکثر ظرفیت ذخیره‌سازی: ۱۵۳TB
  • تعداد اسلات‌های PCIe: 3 اسلات PCIe 3.0

سرور تاور مدل ML350 G10

دستگاه ML350 G10 در دسته سرورهای تاور یا ایستاده شرکت HP قرار دارد. این سرور دارای ۲ سوکت پردازنده است و به‌طور ویژه‌ای برای شرکت‌های کوچک و متوسط و دفاتر شعب شرکت‌های بزرگ طرحی و تولید شده‌است. دستگاه قابلیت مقیاس‌پذیری بالایی دارد و در صورت لزوم، در آینده می‌توانید آن را بر اساس نیازهای نوظهور کسب‌وکارتان ارتقا دهید. برای آشنایی بیشتر با مشخصات فنی مهم سرور، جدول زیر را بررسی کنید:

فرم فکتور سرور ۴U
خانواده پردازنده نسل دوم پردازنده‌های Intel Xeon Scalable
حداقل و حداکثر تعداد هسته‌های پردازنده ۴-۲۸
تعداد اسلات‌های رم ۱۲ اسلات به‌ازای هر پردازنده
حداکثر ظرفیت رم ۳TB
حداکثر ظرفیت ذخیره‌سازی ۳۶۸.۶۴TB
نوع درایوهای ذخیره‌سازی قابل پشتیبانی درایوهای ۲.۵ اینچی SFF یا ۳.۵ اینچی LFF
درگاه‌های ذخیره‌سازی SAS/SATA/NVMe
پورت‌های شبکه پورت‌های اترنت ۱، ۱۰، ۲۵ و ۱۰۰ گیگابایت و InfiniBand

سرور تاور مدل ML30 G10

سرور ML30 G10 نیز درست مثل دستگاه قبلی، عمدتا برای کسب‌وکارهای کوچک و شعب فروشگاه‌های زنجیره‌ای و بانک‌ها کاربرد دارد. این سرور قدرتمند و اقتصادی، به‌خاطر قابلیت‌های امنیتی مناسب، مقیاس‌پذیری و Availability بالای خود، یکی از محبوب‌ترین و پرفروش‌ترین محصولات شرکت HP است. در مادربرد این سرور، یک سوکت برای پردازنده در نظر گرفته شده‌است. در این سوکت، یکی از پردازنده‌های خانواده Intel Xeon E-2200، نسل نهم پردازنده Core i3 و Pentium G قرار می‌گیرد. این پردازنده‌ها از کلاک‌ریت ۴GHz و حداکثر ۶ هسته پشتیبانی می‌کنند.

این سرورها دارای ۴ اسلات رم هستند و درون هر یک از این اسلات‌ها، یک رم UDIMM با ظرفیت ۱۶GB و فرکانس ۲۶۶۶MT/s قرار می‌گیرد تا حداکثر ظرفیت رم دستگاه به ۶۴GB برسد. به‌علاوه، ML30 G10 دارای ۴ اسلات PCIe 3.0 است که از طریق آن‌ها می‌توانید انواع کارت گرافیک و کارت شبکه را به سرور اضافه کنید. حداکثر ظرفیت ذخیره‌سازی این سرور ۷۲ ترابایت است و پشتیبانی از درایوهای SFF و LFF و درگاه‌های ذخیره‌سازی SAS، SATA و NVMe، انعطاف‌پذیری بالایی را برای پیکربندی درایوهای ذخیره‌سازی ارائه می‌کند.

سرور اچ پی مدل ML30 G10

سرور تاور مدل ML110 G10

از دیگر مدل‌های محبوب سرورهای تاور که شرکت HP آن را برای پاسخ به نیازهای روبه‌رشد کسب‌وکارهای کوچک و متوسط طراحی و تولید کرده‌است. مادربرد این سرور تنها یک سوکت برای قرارگیری پردازنده دارد و در اطراف این سوکت، ۶ اسلات برای قرارگیری رم‌های DDR4 تعبیه شده‌است. این امکانات در کنار پشتیبانی از هاردهای LFF و SFF و پورت اترنت ۱ و ۱۰ گیگابایتی، باعث شده‌اند که ML110 G10 برای عملکردی پایدار و بی‌نقص، چیزی کم نداشته‌باشد.

فرم فکتور سرور ۴.۵ U
خانواده پردازنده نسل اول و دوم پردازنده‌های Intel Xeon Scalable
حداقل و حداکثر تعداد هسته‌های پردازنده ۴-۱۶
تعداد اسلات‌های رم ۶
حداکثر ظرفیت رم ۱۹۲GB
حداکثر ظرفیت ذخیره‌سازی ۲۴۵.۷۶TB
درگاه‌های ذخیره‌سازی SAS/SATA/NVMe
تعداد اسلات‌های PCIe ۵ اسلات PCIe 3.0

امنیت، پایداری و کارایی در مدل‌های مختلف سرورهای HP!

در میان محصولات متنوع شرکت HP برای هر کسب‌وکاری، گزینه مناسبی یافت می‌شود. این دستگاه‌ها با عملکرد پایدار، سخت‌افزار قوی و مقیاس‌پذیری بالا، می‌توانند به مهم‌ترین عضو زیرساخت‌های IT شما تبدیل شوند. در این مطلب، در پاسخ به سوال سرورهای HP چه مدل‌هایی دارند؟ شما را با ۷ مورد از مدل‌های محبوب و پرفروش آشنا کردیم. با توجه به آنچه گفته‌شد، فکر می‌کنید کدام سرور ارزش خرید داشته‌باشد؟ در صورتی که قبلا از این دستگاه‌ها استفاده کرده‌اید، حتما نظرات و تجربیات خود را با ما نیز به‌اشتراک بگذارید.

به این مطلب امتیاز دهید
ممنونیم، امتیاز شما ثبت شد 🙂
اشتراک گذاری
لینک کوتاه
برچسب ها

بیشتر بخوانید

بررسی 9 تا از بهترین CDN ایرانی + جدول مقایسه
بررسی ۹ تا از بهترین CDN ایرانی + جدول مقایسه
معرفی 10 تا از بهترین هاست رایگان خارجی مناسب + جدول مقایسه
معرفی ۱۰ تا از بهترین هاست رایگان خارجی مناسب + جدول مقایسه
آموزش 8 روش وصل شدن به VPS در کامپیوتر و گوشی
آموزش ۸ روش وصل شدن به VPS در کامپیوتر و گوشی
به زبان ساده : VPS چیست و چه کاربردی دارد؟

نظرات

×