گاهی بعد از ارسال یک پیام در واتساپ متوجه میشویم که پیام اشتباه بوده، برای شخص یا گروه اشتباهی ارسال شده یا حاوی اطلاعاتی است که نباید ارسال میشد.
در چنین شرایطی بسیاری از ما به دنبال حذف پیام برای همه ❌ بعد از پایان مهلت زمانی واتساپ هستیم. اما آیا این کار واقعا امکان پذیر است؟ در ادامه این مطلب انزل وب واقعیت ماجرا و روش های موجود حذف پیام واتساپ برای همه را بررسی میکنیم.
آموزش حذف پیام در واتساپ برای همه بعد از چند روز
طبق اعلام رسمی واتساپ، قابلیت Delete for Everyone فقط تا حدود ۲ روز (۴۸ تا ۶۰ ساعت بسته به نسخه و شرایط) پس از ارسال پیام در دسترس است. بعد از پایان این بازه، گزینه حذف برای همه از بین میرود و فقط میتوانید پیام را برای خودتان حذف کنید. بنابراین در حالت عادی، واتساپ امکان حذف پیام برای همه را پس از پایان مهلت تعیین شده را ندارد. حال برخی از افراد با ترفندهایی توانسته اند این محدودیت زمانی را دور بزنند البته این موضوع برای همه نسخه ها کار نمکیند.
در ادامه اول طریق پاک دو طرفه پیام واتساپ در حالت عادی گوشی های اندرویدی و آیفون بررسی میکنیم و سپس ترفند پاک کردن پیام در واتساپ بعد از چند روز با هم بررسی میکنیم.
۱- آموزش حذف دو طرفه پیام واتساپ در اندروید
برنامه واتساپ را باز کنید.
وارد چت مورد نظر شوید.

روی پیام ارسالی نگه دارید.
در صورت نیاز چند پیام دیگر را نیز انتخاب کنید.
روی آیکون سطل زباله بزنید.

گزینه Delete for Everyone را انتخاب کنید.

اگر عملیات حذف موفق باشد، پیام از چت شما و گیرنده حذف شده و به جای آن عبارت You Deleted This message یا شما این پیغام را پاک کرده اید نمایش داده میشود.

۲- آموزش حذف گفتگو در واتساپ برای طرف مقابل در گوشی های آیفون
در آیفون و آی پید نیز مراحل مشابه است واتساپ را باز کنید.
وارد چت مد نظر شوید.
روی پیام مورد نظر لمس و نگه دارید.

گزینه Delete را انتخاب کنید.
پیام یا پیام های مدنظر را انتخاب کنید و سپس روی آیکون سطل آشغال پایین بزنید.

حالا از پنجره باز شده گزینه Delete for Everyone را لمس کنید.

در صورت موفقیت، پیام برای همه اعضای گفتگو حذف خواهد شد و عبارت You Deleted This message نمایش داده میشود.
ترفند حذف پیام در واتساپ بعد از چند روز
در این روش ما ساعت و تاریخ سیستم عامل را به به زمانی نزدیک به ارسال پیام برمیگردانیم. دقت کنید ممکن است نام برخی گزینه ها با توجه به برند گوشی شما کمی متفاوت باشد. دقت کنید اگر نسخه واتساپ شما خیلی قدیمی است یا تاریخ پیام خیلی قدیمی باشد ممکن است واتساپ ارور صحیح نبودن تاریخ را به شما نشان دهد.
برای اینکار ابتدا واتساپ را کاملا ببندید، آن را کاملا از حافظه خارج کنید.

اینترنت موبایل و وای فای را خاموش کنید.
حالا حالت هواپیما را فعال نمایید.

وارد تنظیمات ساعت گوشی شوید. (میتوانید Date & Time را نوار جستجو تنظیمات وارد و روی گزینه پیدا شده بزنید.)

حالا در تنظیمات ساعت و تاریخ گوشی گزینه Automatic Date & Time را غیرفعال کنید.

سپس بخش Date تاریخ گوشی را به زمانی نزدیک به ارسال پیام برگردانید.

مجدد واتساپ را باز کنید.
روی پیام موردنظر لمس نگه دارید و بررسی کنید آیا گزینه Delete for Everyone ظاهر میشود یا خیر.
در صورت فعال بودن آن را بزنید تا به صورت دو ظرفه و کامل حذف شود.
حتما پس از پایان کار، تاریخ و ساعت صحیح را مجددا فعال کنید.
آیا این روش هنوز کار میکند؟
در بسیاری از نسخه های جدید واتساپ، اعتبار حذف پیام توسط سرورهای واتساپ بررسی میشود و صرفا تغییر ساعت گوشی معمولا تضمینی برای موفقیت نیست. به همین دلیل این روش ممکن است روی برخی دستگاه ها یا نسخه های قدیمی کار کند و روی بسیاری از کاربران نتیجه ای نداشته باشد. به عبارت دیگر، هیچ روش رسمی و تضمین شده ای برای حذف پیام از گوشی مخاطب پس از پایان مهلت واتساپ وجود ندارد.
جمع بندی
واتساپ به طور رسمی فقط تا حدود ۲ روز پس از ارسال پیام امکان استفاده از گزینه Delete for Everyone را فراهم میکند. بعد از این بازه، حذف پیام از گوشی مخاطب به صورت تضمینی امکان پذیر نیست. ترفند تغییر تاریخ و ساعت در نسخه های جدید واتساپ معمولا قابل اجرا نیستند. بهترین راه برای جلوگیری از چنین مشکلاتی، استفاده از قابلیت Disappearing Messages و بررسی پیام قبل از ارسال است.
نظرات و پیشنهاد شما؟
موفق به حذف دوطرفه پیام واتساپ مدنظر بعد از چند روز شدید؟ اگر نه با چه پیغامی مواجه میشوید؟ اگر ترفند و روش دیگری برای حذف پیام های واتساپ میشناسید حتما آن را به ما و دیگران معرفی کنید.
سوالات متداول
برای فعال کردن تایمر حذف خودکار پیام ها در آیفون، وارد چت شوید، روی نام مخاطب یا گروه ضربه بزنید و گزینه Disappearing Messages را انتخاب کنید. سپس بازه زمانی دلخواه مانند 24 ساعت، 7 روز یا 90 روز را تنظیم نمایید. تنها در صورتی که قابلیت Disappearing Messages روی 24 ساعت تنظیم شده باشد، پیام های جدید پس از 24 ساعت به طور خودکار حذف میشوند. در حالت عادی، پیام ها تا زمانی که کاربر آنها را حذف نکند باقی میمانند. در حالت عادی فقط تا پیام های تا دو روز پیش را میتوانید ویرایش کنید. اگر منظورتان پیگیری قضایی است، اگر شخص مقابل از پیام ها اسکرین شات داشته باشد، بله در صورت حذف دو طرفه هم امکان پیگیری در دادگاه وجود دارد. معمولا به دلیل پایان مهلت زمانی حذف پیام، قدیمی بودن نسخه واتساپ، اختلال در اتصال اینترنت و و ی پی ان، حذف شدن پیام از یک دستگاه دیگر یا ناسازگاری نسخه واتساپ بین فرستنده و گیرنده است. در صورتی که مهلت حذف برای همه کاربران به پایان رسیده باشد، تنها راه این است که از مخاطب بخواهید پیام را حذف کند یا فقط آن را از دستگاه خود پاک نمایید.چگونه می توانم تایمر حذف پیام در واتساپ آیفون را فعال کنم؟
آیا پیام های واتساپ بعد از ۲۴ ساعت پاک می شوند؟
آیا می توان پیام های واتساپ را بعد از چند روز ویرایش کرد؟
آیا پیام های پاک شده واتساپ قابل پیگیری هستند؟
چرا گزینه Delete for Everyone نمایش داده نمیشود؟
اگر زمان حذف تمام شده باشد چه کار کنیم؟





