مطالب مرتبط با برچسب سلطل آشغال ویندوز

آموزش فعال کردن پیغام تایید انتقال موارد به سطل آشغال ویندوز ۱۱

آموزش فعال کردن پیغام تایید انتقال موارد به سطل آشغال ویندوز 11

در ویندوز ۱۱ و همچنین ویندوز ۱۰، به‌ صورت پیشفرض هنگام حذف فایل یا پوشه، پیغام تایید نمایش داده نمیشود و اگر فایلی را Delete کنید فایل بلافاصله به Recycle Bin 🗑️ منتقل میشود. هرچند این فایل‌ها تا ۳۰  روز در سطل آشغال باقی میمانند و قابل بازیابی هستند، اما این حالت میتواند باعث حذف اشتباهی فایل‌ ها شود.